Gol de generic

• publicat la: 26 martie 2011
Gol de generic

Etapa a treia a returului a avut programată intâlnirea dintre Victoria Carei şi Unirea Pişcolt desfăşurată sâmbătă de la orele 15,00, in fata a circa 350 de spectatori.

Conform principiului echipa care câştigă nu se schimbă,antrenorul Fabian a folosit aceeaşi aşezare,4-4-2 şi aceeaşi formulă de start ca in etapa trecută de la Berveni .

Fekete,Somogyi,Botoş,Ticle,Moca,Gecse,Fabian,Peczer,Pereş,Hagen,Kovacs

Oaspeţii,antrenaţi de Vereş Vasile intră in teren in următoarea alcătuire:

Boroş,Vereş,Curc,Salagean,Simonca, Uifalusi ,Angyaz,Silaghi,Veres,Duca,Puşcaş.

Astăzi,băieţii noştri ,după un joc bun,in multe momente chiar foarte bun, au legat a doua victorie.Jocul a fost echilibrat doar in primele 10 minute,când gazdelor nu le-a ieşit mare lucru,intrând parcă timoraţi pe teren,de vină fiind poate ultimul eşec pe teren propriu.

Prima fază periculoasă o consemnăm in min11.când,după o degajare a lui Fekete,Hagen deviază impecabil la Pereş,acesta trăgând perfect iar Boroş  respinge in corner.

Nu trece decât un minut şi Fabian recuperează o minge la mijlocul terenului,il deschide pe Hagen ,acesta driblează doi adversari,trage chiar sub bară dar ingerul păzitor al oaspeţilor respinge şi de această dată .

Cea mai mare ocazie de gol a gazdelor are loc in min16 când,după o centrare impecabilă de pe partea dreaptă a lui Gecse,Hagen il face mare pe Boroş.

In continuare Victoria presează şi mai are câteva oportunităţi de a inscrie dar Boros, in zi mare astăzi,respinge tot.

Singura ocazie a oaspeţilor din prima repriză o consemnăm in min22 când Silaghi centrează bine de pe partea dreaptă ,Duca trimite balonul cu capul aproape de bara din stânga ,Fekete reţinând fără probleme.

In min28 Ticle liber pe partea stângă primeşte mingea ,inaintează cu ea spre centrul terenului ,nu este atacat de nimeni ,pătrunde in continuare şi cam de la 30 de m trage puternic cu stângul ,mingea prinde inălţime şi coboară glonţ,aproape de vinclu, in poarta  bravului Boroş.

Brazilienii numesc această execuţie folha seca.La noi se spune gol de generic.

Victoria Carei -Unirea Pişcolt 1-0

In continuare mai avem câteva oportunităţi de a inscrie dar Boroş e tot la post.

In min40 se rupe echilibrul numeric de pe teren,Peczer fiind eliminat pentru un al doilea galben.

Repriza a doua incepe tot in nota de dominare a gazdelor deşi suntem in zece oameni şi cu vantul potrivnic.Nu trec decât două minute şi Hagen ia o minge de la mijlocul terenului,inşiruie cinci adversari  dar este faultat aproapre de linia de fund,cam la 20 de metri de poartă.Lovitura liberă este executată de Pereş şi Boroş se remarcă din nou.

Se fac şi primele schimbări,la oaspeţi intră Bokor in locul accidentatului Silaghi iar la gazde Alexuţan ia locul lui Kovacs.

In min67  scorul devine 2-0 pentru Victoria ,Pereş ii pasează lui Hagen,acesta driblează doi adversari ,pătrunde in careu ,ii pasează perfect la 8m lui Gecse care indeplineşte o simplă formalitate, trimiţând mingea in plasă.

Viezer ia locul lui Gecse şi are o buna oportunitate de a inscrie in min73  dar e blocat de Boros la 17m.

Hagen ,după o incursiune pe cont propriu pătrunde in careu,solicită 11m dar arbitrul lasă jocul să continue.

Victoria controlează clar jocul ,mai are câteva mari ocazii de a inscrie dar tabela de scor rămâne nemodificată. Pe parcursul reprizei a doua a evoluat şi Roşu,care i-a luat locul lui Fabian.

Trebuie să remarcăm şi astăzi jocul foarte bun al echipei.Dacă ar fi să-i dăm crezare lui nea Jenei,că victoriile aduc victorii,putem spune că suntem pe drumul cel bun.

Brigada de arbitrii  alcătuită din Kovacs Szabolcs la centru ajutat la cele două tuşe de Reday Arpad şi Moisa Florin a condus meciul imparţial.Observator de meci:Torok Zoltan.

Meciul de juniori s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru Victoria,golurile echipei noastre fiind inscrise de Ardelean Cristian,Breje Samuel şi Negrean Richard.

redactia

comentarii

de gabi la 31 martie 2011 - 18:48

pica victoria in cupa romaniei cu dinamo. cu cine tii?

de gabi la 31 martie 2011 - 18:52

asteapta pana se face echipa „puternica” si poti merge sa canti din nou…ai rabdare, „suporter adevarat”!!!

de Marius Piscolt la 1 aprilie 2011 - 10:05

atata vreme cat timmp veti purta culorile de rahat al P.D.Lului sa nu castigati nici un meci.

de dinamovitu la 1 aprilie 2011 - 17:13

cu victoria mai prostule

de gabi la 1 aprilie 2011 - 17:26

imi dau seama…numai la victoria in tribuna auzi „ma prostule, ce esti!!”. dovada a imaginatiei fara de margini.

de Alessandro la 2 aprilie 2011 - 16:36

Cauas-Victoria 0-2?

Lasati un comentariu