PSD şi PNL vor ataca joi proiectul Codului Muncii la Curtea Constituţională

• publicat la: 17 martie 2011
PSD şi PNL vor ataca joi proiectul Codului Muncii la Curtea Constituţională

PSD şi PNL vor depune joi contestaţie la Curtea Constituţională faţă de proiectul de modificare a Codului Muncii, considerat adoptat, a anunţat, imediat după respingerea moţiunii de cenzură, deputatul PNL Eugen Nicolăescu, citat de MEDIAFAX.

Eugen Nicolăescu a afirmat că, deşi moţiunea de cenzură a fost respinsă de parlament, iar proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, pentru care guvernul şi-a angajat răspunderea este considerat adoptat, parlamentarii Uniunii Social Liberale nu sunt de acord cu aceste modificări. Parlamentarii PSD şi PNL vor sesiza, joi, Curtea Constituţională pentru a se pronunţa în legătură cu proiectul guvernului de modificare a Codului Muncii.

Moţiunea de cenzură depusă după angajarea răspunderii guvernului pe Codul Muncii a fost respinsă, doar 212 parlamentari votând pentru înlăturarea Guvernului Boc, în condiţiile în care ar fi fost nevoie de 236 pentru adoptare. Deputatul PDL Mircia Giurgiu a fost singurul parlamentar al puterii care a votat în favoarea moţiunii de cenzură şi va fi exclus din partid.

sursa  Cotidianul

Lasati un comentariu