Revin cozile la alimente ?

• publicat la: 25 martie 2011
Revin cozile la alimente ?

Mulţime de careieni  s-au îmbulzit  vineri, dis-de-dimineață, în fața magazinului miniMAX Discount , market care a oferit clienților 2 litri de ulei gratis la fiecare 2 l cumpăraţi cu 12,20 lei. Unii oameni s-au aşezat la rând încă de la orele mici ale dimineţii aşteptând să se deschidă magazinul. Momente de tristă amintire.

Pentru cei trecuţi de 30 de ani scena nu este una neobişnuită,înaintea anilor „90 existând frecvent situaţii similare.

Dacă atunci dispuneam de fonduri pentru cumpărarea produselor( care nu existau în cantităţi suficiente) ,acum ,când avem  o varietate covârşitoare de tot felul de produse nu dispunem de suficienţi bani pentru a le achiziţiona din orice loc.

Astfel, mulţi careieni urmăresc reducerile şi promoţiile anunţate de diferite unităţi comerciale pentru a beneficia de acest avantaj.

Magazinul miniMax ,deschis la inceputul lunii decembrie în Carei,oferă în fiecare vineri reduceri substanţiale la câte un produs.Dacă vinerea trecută zahărul a fost produsul aflat la promoţie,în această săptămână a venit răndul uleiului de floarea soarelui.

La ora deschiderii,mulţime de lume aştepta în faţa intrării, iar când s-au deschis cele două uşi toţi au dat năvală ,fără să mai tină seama de nicio regulă.Ţipetele şi expresiile colorate au condimentat atmosfera încinsă, de la intrarea în incintă şi până la rafturi, peste toate acestea ieşind în evidenţă  o voce de bariton care  ura cui dorea să asculte ” să trăiţi bine ! „.

Cei mai isteţi au reuşit să îşi facă stocuri serioase de ulei.

redactia

comentarii

de gabi la 26 martie 2011 - 00:12

calcati-va in picioare si injurati-va de mame pt un darab de salam…

de nisma la 26 martie 2011 - 11:24

ca si in EPOCA DE AUR
numai ca atunci uleiul era pe tichet ori direct de la producator (de la fabr. de ulei, furat in bidonase si in sac de neylon)

de dinamovitu la 26 martie 2011 - 15:53

cei fara bani sunt obligati sa cumpere produse mai ieftine nu de placere am stat si eu de la ora 5 la rand saracia impinge oameni la aceste lucruri majoritatea au fost pensionari cu venit mic

Lasati un comentariu