16 locuri de muncă disponibile la Carei

• publicat la: 10 mai 2011
16 locuri de muncă disponibile la Carei

In judeţ la data de 9 mai sunt disponibile 334 de locuri de muncă prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare. Din totalul locurilor de muncă vacante, 311 sunt in judeţul Satu Mare, 54 adresându-se celor cu studii superioare, 239 celor cu studii medii şi 18 celor fără calificare.

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile in domeniile confecţiilor, asigurărilor şi comerţului.

In oraşul Carei sunt disponibile 16 locuri de muncă pentru persoanele cu meseriile de barman, electromecanic auto, mecanic auto, muncitor necalificat la demolări clădiri, zidărie, mozaic, faianţă, gresie, parchet, şofer de autoturisme şi camionete şi zidar pietrar.

Negreştenii doritori de un loc de muncă s-ar putea angaja ca excavatorist pentru excavatoare cu motor de mare capacitate, maşinist la instalaţii de preparat li turnat beton şi mixturi asfaltice, mecanic utilaj, şef raion/adjunct, şef raion de mărfuri alimentare/nealimentare sau ca şofer autocamion/maşină de mare tonaj.

In oraşele Ardud, Tăşnad şi Turţ Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu are inregistrate nici un loc de muncă vacant.

Sursa: TV1 Satu Mare

Lasati un comentariu