La ceas aniversar

• publicat la: 30 iunie 2011
La ceas aniversar

Cu alese sentimente de bucurie suntem alături de fam. pr. Gheorghe Opriş acum la ceas aniversar. Deşi departe de pământul scump al ţării sale, pr. Opriş şi familia sa, n-a uitat niciodată de cei rămaşi acasă. Este adevărat că nici noi cei de la Carei nu am uitat acest lucru. Acum,când pr.Opriş serbează 50 de ani de când Dumnzeu l-a unit cu doamna sa Irina, noi cei care îi suntem alături prin rugăciuni,îl felicităm din toată inima.

Pr. Opriş Gheorghe  s-a născut în Carei, la data de 23 martie 1938. A copilărit pe strada Traian din aceiaşi localitate,alături de părinţii săi care i-au dat o creştere aleasă şi creştinească, dat fiind faptul că tatăl său era cântăreţ bisericesc. A absolvit Liceul Mixt din Carei in 1954.Soţia sa Irina este absolventă a Liceului Pedagogic Carei,secţia învăţătoare.

Gheorghe Opriş este absolvent al Institutului Teologic Universitar din Sibiu, a devenit preot în data de 25 decembrie 1972 .A fost  paroh şi secretar al protopopiatului din oraşul său natal.După Revoluţie a revenit la religia în care a fost botezat. De mai bine de 10 ani slujeşte ca preot în SUA, azi fiind parohul Bisericii Române Greco-Catolice din oraşul Dearborn, statul Michigan.

Părintelui Gheorghe Opriş şi soţiei sale devotate, Irina Silvia le dorim mult noroc şi bucurii cu ocazia a 50 de ani de la căsătorie alături de copiii Daniela şi Puiu, şi de nepoţii lor dragi.

Din partea fiicei Daniela Indiana Dragoş din Canada şi a fiului Puiu Opriş din Satu Mare, nepoţii Iulian Dragoş şi Danny Dragoş din Canada, a pr.Sava şi a unor credincioşi din Carei

comentarii

de Preot Gheorghe Opris si Presbytera Irina la 1 iulie 2011 - 19:50

Am citit cu multe emotii si bucurie articolul publicat de dumneavoastra in ziarul local. Atit eu cit si sotia mea Irina dorim sa multumim Parintelui Sava si credinciosilor din Carei pentru urarile facute la aniversarea a 50 de ani de casatorie in Iunie 23. Nici noi nu v-am uitat, ne-aducem cu drag aminte de toti fostii mei buni credinciosi si va pomenim in rugaciunile noastre. Dorim tuturor multa sanatate, spor in credinta si in fapte bune. Va imbratisam cu dragoste crestineasca si ne revedem in curind, see you soon!
Rev. Fr. Gheorghe Opris si Presbytera Irina Opris

Lasati un comentariu