ABRA-COM Carei la ceas aniversar. Producător local de 32 de ani

• publicat la: 6 decembrie 2023
ABRA-COM Carei la ceas aniversar. Producător local de 32 de ani

6 decembrie 1991 – 6 decembrie 2023 ABRA-COM SRL Carei.  Producător careian care marchează azi 32 de ani de activitate, 32 de ani de provocări, 32 de ani de realizări.

Totul a început din dorința de a realiza produse abrazive de calitate. Inginerii Daniela  Ciută și Ilie Ciută au ales calea deloc ușoară a producției industriale în România, la Carei.

,,Mulțumim celor care au crezut în noi de la bun început, angajaților, furnizorilor și clienților.

Acum 32 de ani, în zi de sărbătoare a Sfântului Nicolae, pornea la drum societatea de producție de produse abrazive, ABRA-COM SRL Carei. Cu credite, cu mult entuziasm, cu energia specifică tinereții.

O nouă unitate de producție apărea pe harta Careiului. Nu a fost ușor, nu este nici acum ușor să faci producție dar meseria practicată cu pasiune dă roade. Am rezistat datorită corectitudinii față de clienți, a calității produselor fabricate, calitate recunoscută atât în țară cât și peste hotare.

Tot ce s-a realizat în cei 32 de ani a fost posibil datorită oamenilor care fac parte din echipa ABRA-COM Carei.

Discurile și periile abrazive realizate la Carei, la ABRA-COM, sunt apreciate de toți cei care le utilizează pe întreg mapamondul.

https://abracom.ro/

La ceas aniversar echipa ABRA-COM SRL Carei vă dorește să aveți parte de sănătate și de succes în activitatea pe care o desfășurați!

 

 

 

Lasati un comentariu