Programe pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului

• publicat la: 6 iunie 2011
Programe pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului

Marţi, 7 iunie, de la orele 11,30, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie (str. Decebal nr. 4, et. I) va avea loc  conferinţa de promovare a proiectului ”Bune practici – instruirea profesională a IMM-urilor”(BEPTRA) in organizarea Centrului  de Informare, Asistenţă şi Instruire Satu Mare.

Activitatea este finanţata  prin Programul de Cooperare Teritorială Hu-Ro şi implementata, în colaborare, de Camerele de Comerţ şi Industrie a judeţelor Satu Mare şi Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Va avea loc o  informare cu tema “Programe cu finanţări nerambursabile în sprijinul mediului de afaceriiar tema informării este prezentarea ultimelor programe cu finanţare nerambursabilă derulate de către Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii prin Oficiile Teritoriale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie.

Vor fi prezentate modificările (importante) aduse de variantele pentru anul 2011 ale procedurilor de implementare a programelor  pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului si de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă,care urmează să fie lansate în scurt timp.

Procedurile de implementare ale acestor programe vor fi publicate în Monitorul Oficial,urmând ca la 5 zile lucrătoare de la publicare să înceapă perioada de înscrieri on-line a solicitanţilor.

Sunt invitaţi să participe la această prezentare întreprinzători locali care activează în toate domeniile de activitate, inclusiv cooperaţie şi sunt în căutarea unor soluţii de sprijin financiar sau a unui partener de afaceri din Ungaria.

La finalul prezentărilor vor avea loc întâlniri de afaceri bilaterale cu întreprinzătorii maghiari prezenţi, aceştia fiind prioritar din domeniile industrie alimentară, construcţii, instalaţii, industria lemnului, comerţ şi turism.

redactia

Lasati un comentariu