Aur confiscat la Carei

• publicat la: 25 august 2011
Aur confiscat la Carei

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Gărzii Financiare Satu Mare, au desfăşurat miercuri o acţiune preventiv-reactivă în sistem integrat, care a vizat controlul unui număr de zece societăţi de bijuterii şi amanet din municipiul Carei.

Scopul principal a fost prevenirea şi combaterea infractiunilor contra patrimoniului, identificarea de bunuri susceptibile de a proveni din săvârşirea de infractiuni şi identificarea persoanelor care valorifică bijuterii.

În cadrul acţiunii au fost aplicate un număr de 5 amenzi contravenționale în valoare de 25.100 lei, au fost confiscate bijuterii din aur în cantitate totală de 489,06 grame, însumând valoarea de 64.484,85 lei. Totodată s-a confiscat suma de 1.571 lei provenită din valorificarea unor bijuterii a căror provenienţă nu a putut fi stabilită.

Cu ocazia acțiunii desfășurate, a fost identificat un suspect în cazul tâlhăriei comise în noaptea de 25 spre 26 august pe raza localităţii Tiream.

Lasati un comentariu