Parteneriat româno-maghiar la pompieri

• publicat la: 17 octombrie 2011
Parteneriat româno-maghiar la pompieri

In cursul saptamanii viitoare la Satu Mare se vor afla sefii pompierilor din România si Ungaria, sefii Inspectoratelor pentru Situatii de Urgentă din Timis, Arad, Bihor, respectiv omologii lor din judetele ungare. Conducerea Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgentă(ISU) „Somes” Satu Mare va găzdui miercuri, 19 octombrie 2011 întâlnirea româno-maghiară pentru re-semnarea unui parteneriat privind interventia comună sau ajutorarea în anumite situatii de urgentă.

Sedinta festivă îi reuneste la Satu Mare pe seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgentă din România, colonelul Marcel Lucaciu, directorul general al Directoratului National de Apărare Împotriva Catastrofelor din Ungaria, dr. Bakondi György, sefii ISU din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare dar si sefii pompierilor din judetele limitrofe din Ungaria.

Întâlnirea de lucru va începe la ora 10.30 iar semnarea parteneriatului se va desfăsura de la ora 13.00. Relatia de parteneriat pe linie de situatii de urgentă din România si Ungaria are o vechime de peste 20 ani.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu