Dumbrava Minunată la Biblioteca din Carei

• publicat la: 17 noiembrie 2011
Dumbrava Minunată la Biblioteca din Carei

Ieri, 16.11.2011, elevii de la Școala cu clasele I-VIII Nr. 3 au vizionat filmul ”Dumbrava minunată”, ecranizare a operei literare cu același titlu a scriitorului Mihail Sadoveanu.

Au participat  clasele a II-a A și a II-a B, însoțiți de invățătoarele  Annamaria Dietrich și Maria Calagiu, precum și de Dorina Tudor, bibliotecar școlar. Vizionarea vine în completarea studiului la clasă a unui fragment din Dumbrava Minunată , având ca scop integrarea acestuia în poveste pentru o mai bună înțelegere a textului.

Aceasta a fost a doua întâlnire din cadrul Parteneriatului educațional ” Biblioteca-o lume a poveștilor”, inițiat de institutor Annamaria Dietrich și având ca şi colaboratori pe  bibliotecarele  Nuna Corina, Latiș Nicoleta, de la Biblioteca Municipală Carei și Tudor Dorina, bibliotecar școlar la Școala cu clasele I-VIII nr. 3 Carei. Acest parteneriat își propune familiarizarea elevilor cu biblioteca, crearea unor deprinderi  în utilizarea serviciilor de bibliotecă și, implicit, obișnuința de a citi prin utilizarea mijloacelor de care dispun școala și bilioteca.

redactia

Lasati un comentariu