Aquaparc ultramodern in Satu Mare

• publicat la: 13 ianuarie 2012
Aquaparc ultramodern in Satu Mare

Cel mai modern aquaparc din judeţul Satu Mare va fi inaugurat in luna august a acestui an. Anunţul a fost făcut joi,in cadrul unei conferinţe de presă de către reprezentanţii firmei Solarex, cea care implementează proiectul. Sătmărenii,şi nu numai, vor putea beneficia aşadar din vara lui 2012, pe str. Gorunului,de un aquaparc ultramodern, cu 9 piscine, mai multe tipuri de saună si tratamente cu apă geotermală.

Centrul de agrement va fi deschis pe toată durata anului datorită faptului că va avea in dotare 4 piscine interioare. In total vom avea 1600 mp de piscine şi 7000 de mp alocaţi parcărilor. Se pune si problema contruirii unui hotel in zona insă nu anul acesta.

Valoarea totală a investitiei se ridică la suma de 8,5 milioane de euro iar preţurile de intrare vor fi sub cele ale concurenţei din Ungaria. In incinta aquaparcului vor putea intra intr-o singura zi 1700 de persoane. Aşadar proiectul este finalizat in proportie de 33% iar managerul de proiect afirmă că până in august nu vor intâmpina nici un fel de probleme. De asemenea managementul aquaparcului promite reduceri atât pentru pensionari cât si pentru elevi.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu