Profesorii nu vor mai da examen de titularizare

• publicat la: 11 ianuarie 2012
Profesorii nu vor mai da examen de titularizare

Profesorii nu vor mai susţine examen de titularizare pentru că, incepând cu anul şcolar 2012 – 2013, această probă se va desfiinţa.

In loc de examenul de titularizare, cadrele didactice se vor angaja pe baza de concurs, aşa cum se intâmplă si in alte domenii, informează Romania TV.

Ministerul Educatiei a schimbat modul in care se ocupă locurile de profesori si invăţători după rezultatele dezastruoase de la examenele de titularizare din ultimii ani.

Aşadar, cei care vor să lucreze in invăţământ sau să isi găsească un post mai bun vor fi nevoiti să susţină un concurs la unităţile şcolare care au locuri disponibile.

Profesorii vor semna un contract de muncă direct cu şcoala unde urmează să predea, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, acest aspect fiind, insa, stabilit de Consiliul de Administratie al unităţii de invăţământ.

sursa ziare.com

comentarii

de magyar la 12 ianuarie 2012 - 13:38

Vai de profii nostri,daca nu au bani,sau nu sunt activisti de partid !!!

de prof la 12 ianuarie 2012 - 14:49

Deja a inceput sa dea roade noua directie de invatamant din primarie a partidului conducator care isi baga nasu peste tot da macar daca ar fi pentru un invatamant de calitate.Un nou director sau mai multi etnici maghiari in consilile de administratie ale scolilor sunt cele mai importante probleme ale primariei noastre.Bine ca nu traim in comunism!

de anonim la 12 ianuarie 2012 - 20:53

dupa ce au ajuns directori unii fara definitivat sa vedeti ce examenne se vor da

de fosila pensionata la 13 ianuarie 2012 - 09:57

… suntem titulari
si dupa pensionare…
pina la moarte..vom preda

Lasati un comentariu