5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi

• publicat la: 22 februarie 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi

Avertizare de ceață, vezi zonele afectate, Ce fac băncile pentru banii românilor, se pregateste un contract mai periculos decat ACTA, vezi datoriile la stat ai celor mai bogati oameni din România și Petrom a înregistrat un profit record în 2011. Citeşte pe larg revista presei din 22 februarie 2012.

Agerpres: Avertizare de ceaţă pentru 13 judeţe şi Autostrada A2, valabile până cel târziu la ora 10.20. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineaţă patru avertizări nowcasting de ceaţă pentru 13 judeţe, inclusiv Autostrada A2, valabile până cel târziu la ora 10.20.

Capital.ro: Până unde merg băncile în lupta pentru banii românilor? Băncile mici şi cele medii cu acţionari greci acceptă uşor să negocieze dobânzile la depozite, dacă aveţi sume consistente, dar nici băncile mari nu v-ar refuza. Câştigul creşte şi cu 30% din cel standard.

România Liberă: Conspiraţie împotriva internetului. Se pregăteşte un tratat mai periculos decât ACTA. Pe 27 februarie, la Geneva, vor începe mai multe negocieri care pot avea ca rezultat un nou tratat internaţional, în urma căruia Organizaţia Naţiunilor Unite ar putea dobândi o putere fără precedent asupra internetului, scrie Wall Street Journal.

wall-street.ro: Cât datorează la stat afacerile celor mai bogați români?Datoriile afacerilor private la bugetul de stat sunt substantial mai mici fata de cele ale firmelor de stat, companii care de anii de zile conduc plutonul datornicilor. Spre exemplu, cea mai mare restanta de plata la bugetul de stat a unei firme private era de peste 10 ori mai mica decat cea mai mare datorie a unei firme de stat, releva o analiza Wall-Street.ro.

incont.ro: Petrom a obținut în 2011 cel mai mare profit înregistrat vreodată de o companie din România. Grupul Petrom a inregistrat anul trecut un profit record in crestere cu 72%, la 3,759 miliarde de lei (887 milioane de euro), cel mai mare castig inregistrat vreodata de o companie din Romania, dupa ce in ultimul trimestru a raportat un profit în urcare cu 8%, la 838 milioane de lei (203,7 milioane de euro).

sursa money.ro

Lasati un comentariu