Calificare în ciuda condiţiilor vitrege

• publicat la: 13 February 2012
Calificare în ciuda condiţiilor vitrege

Heinrich Kevin,elevul profesoarei Oşan Florentina de la Scoala cu clasele I-VIII Nr 1 din Carei ,antrenat de Mircea Podoabă de la Tapo Carei,a reuşit calificarea în etapa finală a Olimpiadei Sportului Scolar la tenis de masă, finală ce va avea loc la Covasna in perioada 16-18 martie a acestui an.

Vineri,10 februarie,de la ora 9,00 în sala de sport Vointa din Satu Mare,a avut loc concursul  rezervat elevilor pentru calificările în etapa naţională a Olimpiadei Sportului Scolar la tenis de masă.

Condiţiile in care s-a desfăşurat etapa judeţeană au fost dintre cele mai vitrege posibile, in sala Vointa din Satu Mare temperatura a fost  sub 0 grade, iar curentul a cedat la meciul care i-a adus calificarea lui Kevin, acesta s-a oprit la fiecare 3-4 minute, de vină fiind tot frigul de afară.

Sala de sport de la Voinţa nu mai beneficiază nici de alimentare cu gaz, astfel încât copiii participanti, in număr de 20 de fete şi băieţi s-au incălzit cu ceai cald si cu multe haine.

In ciuda faptului că Heinrich Kevin se antrenează la Carei in conditii foarte bune, a stiut să işi găsească resursele si concentrarea necesare, si a adus o calificare aşteptată si o nouă participare la cel mai inalt nivel în competiţiile şcolare.

Ii dorim mult succes la finală si o carieră sportivă strălucită.

redacţia

comentarii

de podoba mircea la 14 February 2012 - 11:57

felicitari lui H.Kevin ptr rezultatul frumos obtinut la faza judeteana de tenis de masa,si transmitem multumiri atat d-nei prof.Osan Florentina cat si conducerii scolii gen nr 1 Carei ptr.increderea acordata !!!

de Nicoleta Latis la 14 February 2012 - 16:27

felicitari!Asemenea rezultate fac cinste careienilor. Ne mandrim cu copiii noastri si cu profesionistii care ii pregatesc.

Lasati un comentariu