De mâine puteţi vizita Ambient Construct,Ambient Instal şi Ambient Electric

• publicat la: 21 februarie 2012
De mâine puteţi vizita Ambient Construct,Ambient Instal şi Ambient Electric

EXPO Transilvania şi CCI Cluj deschid cele mai importante Târguri Internaţionale din Transilvania specializate in construcţii şi instalaţii, AMBIENT CONSTRUCT, AMBIENT INSTAL şi AMBIENT ELECTRIC in perioada 22 – 26 februarie 2012.

La editia din acest an a manifestărilor expozitionale şi-au anunţat participarea peste 70 de expozanţi. Alături de firmele din România participă firme din Polonia, Spania, Germania, Ungaria şi Belgia.

Nume de marcă, AMBIENT CONSTRUCT este recunoscut in rândul vizitatorilor de specialitate dar şi de publicul interesat. Anual, acesta reuneşte expozanţi din ţară şi din străinătate, firme care confirmă valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizează benefic contactele de afaceri.

Salutăm prezenţa expozanţilor traditionali, care participă an de an la această manifestare: ARCON, CORAMET, LEIER, LEMNCONFEX, AMBASADA POLONIEI, SOLDEC, ESTMAN, ROCAS DECOR, GABATA. De asemenea ne bucuram ca la fiecare editie participa noi firme.

Domenii AMBIENT CONSTRUCT 2012:

– Arhitectură si proiectare in construcţii;

– Materiale, produse şi sisteme de izolaţii;

– Acoperişuri, invelitori, terase;

– Sisteme de faţade;

– Placări faţade, vopsele, tencuieli, termosisteme;

– Tâmplărie şi vitraje;

– Adezivi, chituri, piese asamblare;

– Amenajări exterioare, edilitare;

– Elemente de structură şi materiale pentru hale industriale;

– Izolaţii termice.

Aşa cum ne-au obişnuit, expozanţii vin cu cele mai moderne si performante tehnologii si materiale de construcţii. La editia din anul acesta firma EUROKOMAX Cluj-Napoca prezintă o foreză originală pentru subtraversări cu motor electric trifazic, cu cadru reglabil pentru foraje la unghi sau verticale pentru stâlpi, puturi, consolidari, etc. Firma IMARK SISTEM din Bucuresti vine cu grinzi din poliuretan, caramida aparenta, profile de elevatie; sisteme de ventilatie, aparataj (prize, intrerupatoare, sisteme telebloc); policarbonat celular; WPC (wood plastic composite). TEKNIKA din Târgu Mures aduce centrale de aspirare cu  sistem de autocuratare al filtrului, elementele de control de la distanţă si centralele de aspirare QB, care pot fi ingropate ( camuflate ) in perete. Firma ROM FRACHT din Bucuresti vine cu fibre de polipropilena care inlocuiesc tot ce inseamna armarea clasică cu otel beton, plasă sudată, ori fibre metalice. Datorita faptului ca e o tehnologie reltiv noua, aduce ca prim scop, reducerea cheltuielilor cu manopera si costuri scăzute pe lucrare, datorită calităţii fibrelor de a arma dispers si volumul mic necesar faţă de orice alt material.

Târgul International AMBIENT INSTAL, specializat in instalatii sanitare, de gaz, termice, apă-canal, ventilatie si climatizare, a ajuns anul acesta la cea de a XXI-a editie.

Important prin noutăţile tehnice si tehnologice pe care le aduce, AMBIENT INSTAL atrage la fiecare editie expozanti si viziatatori din ţară şi din străinătate. Expozantii vin cu soluţii moderne si economice pentru instalaţiile sanitare, termice si electrice prezente atât in locuinte cât şi in zonele comerciale si industriale: centrale performante, panouri solare, reclame luminoase economice, analizoare, etc.

Tematica târgului AMBIENT INSTAL 2012:

Echipamente si tehnologii pentru incălzire

– Ventilatie

– Echipamente si tehnologii pentru răcire

– Panouri solare

– Sisteme de epurare si colectare a apelor

– Aer conditionat

– Pompe de căldură

– Sisteme de masurare si control, automatizari

– Sisteme de conducte

– Baterii, obiecte sanitare

Impreună cu AMBIENT INSTAL se desfăşoară Salonul AMBIENT ELECTRIC, specializat in echipamente, aparataje si materiale electrice, editia a IX-a. Datorită specificului apropiat de activitate, desfăşurarea in comun a celor două evenimente si-a dovedit oportunitatea prin publicul vizitator atras in fiecare an.

Sub aceeasi cupolă a Târgului AMBIENT INSTAL are loc şi Salonul EXPO PROTECT, specializat in securitate si sănătate in muncă, prevenirea si stingerea incendiilor, ediţia a VI-a.

Programul de manifestări conexe:

Joi  23.02.2012- ora 11.30

„aKtivTHERM. Pentru o locuinţă confortabilă şi economică”.- Susţine D-nul Florin Popovici de la firma Aktiv Therm

Joi 23.02.2012 – ora 12.30

“Materiale de constructii pentru Casa Viitorului”. Sustine D-nul  Georgescu Claudiu APMCR-Asociatia producatorilor de materiale de constructii din Romania.

Lasati un comentariu