Dragobetele la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 24 februarie 2012
Dragobetele  la Liceul Teoretic Carei

Mergând pe principiul promovării tradiţiilor româneşti, Departamentul de Cultură, Educaţie şi Programe Şcolare din cadrul Consiliul Şcolar al Elevilor Liceului Teoretic Carei a organizat în data de 24 februarie 2012 evocarea sărbătorii Dragobetelui.

La această acţiune au fost prezenţi atât membrii Consiliului Elevilor, cât şi clase întregi precum clasa a IX-a C alături de prof. Pop Rodica şi a X-a E alături de prof. Ţineghe Adrian în prezenţa consilierului  educativ,prof. Menţiu Gabriela.

În cadrul acestei acţiuni s-au prezentat obiceurile tradiţionale ale acestei sărbători prin lucrările PowerPoint realizate de elevii Dragoş Alexandra clasa a IX-a C, Şiman Claudian clasa a IX-a E, Onodi Botond şi Marius Georgescu clasa a XI-a A.

Toţi cei prezenţi şi-au exprimat un profund interes faţă de această sărbătoare autohtonă şi au participat la discuţie lansând numeroase întrebări la care am găsit împreună un răspuns.

În final, se pare că toţi elevii au fost receptivi şi speră că următoarea ediţie a acestei sărbători să fie de o amploare mult mai semnificativă pentru noi toţi.

Sava Ionuţ

Contact: cseltc@gmail.com

Lasati un comentariu