Să fim solidari!

• publicat la: 17 februarie 2012
Să fim solidari!

Deşi aflat la mii de kilometri distanţă,nici de această dată inimosul careiean Cristi Havrincea nu a rămas imun la necazurile românilor aflaţi la ananghie in regiunea Vrancea,unde ninsorile consistente au depăşit şi de această dată autorităţile responsabile cu degajarea drumurilor de acces.Acest tânăr oferă o lecţie de viaţă pentru mulţi dintre noi!

In acest sens, incepând din 14 februarie 2012, ROMANi ONLiNE din Anglia,din  a cărui echipă face parte şi Cristian  Havrincea, a demarat o campanie de strângere de fonduri ce urmează a fi folosite pentru cumpărarea de alimente, apă,pături şi alte lucruri necesare.

Potrivit celor declarate de Cristian Havrincea “in două zile am reuşit să adunăm aproape 15.000 de Euro. Sper să mai reuşim incă vreo 5000. Duminică vom pleca inspre România. Luni vom fi deja in teren pentru a impărţi ajutoare bătrânilor si celor mai nevoiaşi. Vom lopăta cât vom putea, pentru a debloca oamenii, animalele si pentru a salva măcar acoperişurile caselor… că de restul nu putem garanta, mai ales in cazul in care se vor topi zăpezile la modul brusc. Ar fi minunat ca să susţineţi această campanie.Fiecare cu cât poate să contribuie. Fiind careian, sper ca gestul meu şi al celor din echipa Români Online să fie de maximă incredere. Vom filma tot ceea ce se va intâmpla, astfel ca cei care participă in această campanie să poată să si vadă ce s-a intâmplat cu banii lor. Având in vedere ce se intâmplă in România in această perioadă, dar mai cu seamă in judetul Vrancea, consider că este datoria mea morală să incerc să ajut atât cât pot”.

Până acum au donat pentru această cauză ,personalităţi precum: Sir George Iacobescu – CEO Canary Wharf (The City) – £2.000 , Alexandra Anastasescu – pianista £200; Anne Marie Martin – CEO Camera de Comerţ (BRCC) £100, Lyca Mobile – £3000, Pilon – firmă de construcţii £1000, soprana Nelly Miricioiu, cu £1000 si mulţi alţi oameni de rând. Lista intreagă se află pe site-ul

http://www.romani-online.co.uk/forum/campaniile-noastre/suntem-solidari-campanie-caritabila-2012-6078

Durata colectării fondurilor este 14 – 21 februarie 2012 iar acţiunea de ajutorare efectivă  se va desfăşura in Vrancea,intre 21 si 26 februarie,in satele sinistrate,unde se va colabora cu autorităţile din zonă.

Titlul campaniei spune totul: SUNTEM SOLIDARI! Din puţinul nostru dorim să ajutăm bătrânii şi copiii sinistraţi, cu alimente, pături si deszăpezire!

CUM POTI AJUTA?

a) Donatii financiare prin transfer bancar sau prin intermediul PayPal.

DONATII INTERNATIONALE:

ADRIAN CHERCIU

SWIFTBIC BARCGB22

IBAN GB22 BARC 2011 7420 1759 35

DONATII DIN MAREA BRITANIE

ADRIAN CHERCIU

SORT CODE: 20-11-74

ACCOUNT NO: 20175935

DONATII CU PAYPAL:

ATENTIE: SEND AS GIFT – să evităm plata taxelor, nu este o acţiune comercială

ATENTIE: când efectuaţi donaţia ONLINE, TRANSFER BANCAR sau PAYPAL, vă rog să

folositi REFERENCE: SNOW2012.

CUM POT AVEA INCREDERE CĂ BANII VOR FI  FOLOSITI  CUM  TREBUIE?

Sunteţi  invitaţi să vizitaţi sectiunea de forum dedicată campaniilor caritabile din 2006, 2007, 2008. Acolo veţi putea viziona fotografii si imagini video de la aceste campanii –

http://www.romani-online.co.uk/forum/campaniile-noastre

Se va  documenta orice cheltuială  şi  se va incerca  fotografierea si  inregistrarea  video a oricărei  persoane  ajutate  in această campanie.

CARE ESTE SUMA NECESARĂ?

Nu există o limită, cu cât mai mulţi bani colectaţi, cu atât se pot  ajuta mai mulţi oameni aflaţi in dificultate.  Orice sumă este binevenită, chiar şi £1.00.

redacţia

comentarii

de caraian la 18 februarie 2012 - 14:36

Felicitari baieti! Cinste voua! Nu e putin lucru sa veniti de la asa distanta!

Lasati un comentariu