Află câte miliarde de euro pierde România în sănătate

• publicat la: 7 martie 2012
Află câte miliarde de euro pierde România în sănătate

capital.ro: Care este prețul sănătății în națiunile dezvoltate. VEZI unde se situează România. O operație de apendicită poate ajunge să coste circa 28.000 de dolari în Statele Unite, arată un studiu al Federației Internaționale pentru Planuri de Sănătate, care arată media costurilor medicale (privat și stat) în statele cu cele mai dezvoltate sisteme de sănătate.


zf.ro:  Topul celor mai frecvente 10 greşeli din cauza cărora angajatorii pierd procesele cu angajaţii. Aproape 80% din angajatorii care şi-au concediat angajaţii pe motiv de abatere disciplinară au pierdut procesele pentru că nu au respectat formalităţile impuse de Codul muncii în astfel de proceduri, arată un studiu realizat de avocatul specializat în dreptul muncii Costel Gîlcă.

wall-street.ro: Cate MILIARDE de euro pierde Romania din cauza bolilor. Un sfert din cheltuielile din sanatate se duc pe medicamente, piata farmaceutica fiind una dintre putinele care au inregistrat cresteri si in ultimii ani. Consumul de medicamente – mai multe sau mai scumpe – i-a facut pe romani mai sanatosi?

incont.ro: Recensamant de mantuiala: un milion de romani nu au fost luati in calcul. Unde au disparut un milion de romani ? Specialistii de la statistica nu pot raspunde, pentru ca se lovesc de balbelor recensamantului din 2011. Aproape 3% dintre locuinte nu au fost verificate, iar asta inseamna ca locuitorii acestor case au fost din start exclusi de pe lista populatiei.

capital.ro: Efectele mai puțin așteptate ale recensământului: Suntem mai bogaţi decât credeam. Suntem mai puțini decât credeam. Aplicată la economie, noua realitate ar putea să ne crească un pic încrederea în noi. Dar are și darul de a ne face să ne uităm cu îngrijorare spre viitor.

sursa money.ro

Lasati un comentariu