Cupa 8 Martie la fotbal

• publicat la: 12 martie 2012
Cupa 8 Martie la fotbal

Dacă doamnele şi domnişoarele au sărbătorit şi au fost sărbătorite de 8 martie prin diverse spectacole sau intruniri amicale la diverse restaurante locale,aceiaţi zi de 8 martie a fost pentru alţii prilej de a organiza competiţii sportive.O astfel de intrecere,denumită  Cupa 8 Martie, a avut loc la sala  de sport a CTIM din Carei,unde 5 echipe s-au întâlnit sâmbătă ,10 martie pentru a-şi etala cunoştinţele în materie de fotbal în sală.

Au participat  echipele Freedom,Spartanii Pişcolt,PNL Carei,Dinamo(Poliţia ) Carei şi Squad Protection.

Meciurile au fost foarte echilibrate iar elementul dominat a fost fair-playul, astfel că fiecare echipă putea să câştige,practic,competiţia.

A fost o după-amiază deosebit de reuşită,fără niciun fel de incident neplăcut,toate meciurile terminându-se cu strângeri de mână din partea jucătorilor.

Primul loc a fost  obţinut de Spartanii Pişcolt,la golaveraj şi nu la punctaj,în faţa celor de la PNL Carei.

Pe locul trei s-au clasat jucătorii echipei Dinamo Carei,urmaţi de Freedom şi Squad Protection.Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

A urmat apoi a treia repriză,în care bucătarul Bodnar Attila a impresionat jucătorii cu preparatele sale culinare.O zi reuşită,în care toţi cei de faţă au sărbătorit aşa cum se cuvine sosirea unei noi primăveri aducătoare de noi speranţe de mai bine.

Echipele participante mulţumesc pe această cale organizatorilor Herman Gavril şi Nagy Lucian pentru ţinuta întregului eveniment.

redactia

comentarii

de Mihai F la 12 martie 2012 - 16:25

Felicitari organizatorilor si participantilor pentru spiritul de joc!In sport armele tac.Traiasca sportul !

de pe fata la 12 martie 2012 - 16:46

Popii, asta da preluare !!! 🙂

de Keseru kinga la 30 martie 2012 - 09:19

ohhh de jo kepek a:D:D:DD:D: piskolti csapat :)):))

Lasati un comentariu