Jandarmi la „Let’s Do It, Romania”

• publicat la: 12 mai 2012
Jandarmi la „Let’s Do It, Romania”

35 de voluntari jandarmi au participat azi, 12 mai la acţiunile de ecologizare în cadrul campaniei organizate la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania şi au strâns 128 de saci de gunoaie.

Sâmbătă, 12 mai a.c, 35 de voluntari jandarmi au participat la campania de ecologizare organizată la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania.” Acţiunea s-a înscris în seria activităţilor organizate şi  desfăşurate în cadrul campaniei „Jandarmii sunt Oamenii de lîngă tine”.

Considerînd că este momentul să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a curăţa România de gunoaie,  20 de jandarmi sătmăreni şi 15 jandarmi   din Detaşamentul 3 Jandarmi Tăşnad s-au alăturat voluntarilor acestui proiect, participând astfel la curăţirea arealelor naturale din jurul municipiului Satu Mare, pe raza comunei Păuleşti, în Grădina Nucilor, dar şi în jurul oraşului Tăşnad, în pădurea de la Săcăşeni.

Scopul participării la această campanie a fost acela de  refacere a arealelor naturale şi de  restabilire  a raporturilor normale dintre mediu şi om.

Jandarmii au selectat deşeurile după criteriul UMED/USCAT, conform instructatului realizat de organizatori.

Jandarmii au strâns din zonele repartizate pentru ecologizare circa 128 de saci de gunoaie.

comentarii

de Horia Mărieș la 13 mai 2012 - 08:38

„Jandarmii sunt Oamenii de lîngă tine” și merită lăudați cu ocazia unor astfel de acțiuni, dar nu numai. Deci, foarte simplu: BRAVO LOR!

de avocat la 13 mai 2012 - 09:14

bravo voua jandarmilor !!!

Lasati un comentariu