Atletism:avem 2 vicecampioni naţionali

• publicat la: 24 June 2012
Atletism:avem 2 vicecampioni  naţionali

Şcoala careieană de atletism nu se dezminte nici de aceasta dată si iată că la Campionatul Naţional Scolar de Atletism de la Bucuresti,elevii antrenorilor Ioan Mărnean şi Florin Turcu au cucerit două medalii de argint devenind astfel vicecampioni naţionali la probele la care au concurat.

In perioada 19-20 iunie 2012 s-au desfăsurat la Bucureşti finalele probelor de aruncări din cadrul Campionatului Naţional Scolar de Atletism pentru categoriile copii I,II si III.La competitie au fost prezenţi şi  componenţii CSS Carei,antrenaţi de profesorii Ioan Mărnean şi Florin Turcu, ca urmare a rezultatelor de  la fazele regionale .

La aruncarea sulitei,cei 33,28 m obtinuţi la prima incercare  i-au asigurat lui Cătălin Mărnean, categoria copii II,  a doua poziţie pe podium şi titlul de vicecampion.

Aceiaşi probă dar la copii III aduce un meritoriu loc IV pentru cel mai tânăr membru al echipei careiene,Vlad Turcu.

Comportări deosebite au avut şi Balog Ionela la 500 m şi Bihori Stefania la aruncarea suliţei.

In perioada 22-23 iunie 2012  au avut loc tot la Bucureşti intrecerile pentru categoria juniori 3 la probele de alergare din cadrul Campionatului Naţional Scolar de Atletism.

Zsoldos Patrick de la CSS Carei ,antrenat de Florin Turcu,a participat la probele de 3.000m si 1.500 m obstacole,prima dintre probe fiind cea care l-a consacrat ca vicecampion naţional la această ediţie a manifestării.

Nici la proba de 1.500 m obstacole nu a fost departe de podium,obţinând un binemeritat  loc 4.

Rezultatele tinerilor  atleţi careieni nu sunt deloc intâmplătoare ci  reflectă munca susţinută, de zi cu zi, alături de antrenorii lor.Le dorim succes şi pe mai departe in toate competitiile la care vor fi prezenţi.

redacţia

comentarii

de podoba mircea la 25 June 2012 - 14:37

felicitari ptr rezultatele frumoase

de Gabi D la 25 June 2012 - 20:47

Felicitari acestor frumosi campioni si antrenorilor lor!

de Luptator la 25 June 2012 - 23:26

In primul rand doresc sa-l felicit pe domnul Marnean pentru perseverenta in activitate, devotamentul si dragostea fata de sport. Daca nu ma insel, chiar si Florin Turcu a fost antrenat de dansul. Meritati onoarea noastra d-le Marnean.

Florine…!!! prin tineretea si profesionalismul tau, stim ca de sub mana ta vor iesi multi campioni. Felicitari pentru rezultatele obtinute pana acum si la mai mare… Ca doara tu esti campionul nostru la sulita… o stim cu toti…

Lasati un comentariu