Eroii neamului la nr. 11

• publicat la: 23 iunie 2012
Eroii neamului la nr. 11

A vazut lumina tiparului un nou numar al revistei de cultura si educatie patriotica Eroii Neamului. Este vorba de numarul 11 de la aparitia revistei din 1996 si nr 2 din acest an.

Numarul din acest trimestru prezinta asa cum ne-am obisnuit evenimentele importante comemorate in acest trimestru precum: Ziua Eroilor, Revolutia din Ardeal din 1918 sau continua materiale incepute in numerele anterioare precum jurnalul cimitirelor si monumjentelor eroilor, Barbati ai datoriei, Satmarul si razboiele napoleoniene, Memorii de razboi sau Eroii preistorici si eroii antici.

Regasim in acest numar deasemenea numele autorilor obisnuiti ai acestei publicatii cum ar fi: Col. (r) Voicu Sichet, Pr. Dorel Octavian Rusu, Preot Dr. Cristian Bolos, Dr. Viorel Campean, Dr. Viorel Ciubota, Lt. Col (r) Neculai Resmerita si multi alti. Revista Eroii Neamului poate fi achizitionata de la redactorul coordonator Col (r) Voicu Sichet sau de la biblioteci si scolii.

Eroii Neamului este o revista de cultura si educatie patriotica, apolitica si neguvernamentala editata trimestrial de Asociatia Civica -Tempora- Satu Mare si Asociatia Nationala -Cultul Eroilor- Filiala Satu Mare, in colaborare cu Muzeul Judetean Satu Mare. Acest numar a aparut cu sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare, si al Biblioteca Judetene Satu Mare si alte firme carora redactorii le multumesc pentru ajutorul dat.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu