Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 1 iunie 2012
Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

Liceul Teoretic Carei şi-a premiat absolvenţii vineri, 1 iunie, intr-o ceremonie care a a avut loc incepând cu ora 10. Curtea liceului s-a umplut de părinţi, bunici,elevi si profesori care au venit să asiste la “Ultimul Sunet de Clopotel”.

Cele şase clase de absolvenţi şi-au luat astfel la revedere de la liceul in care au invăţat timp de 4 ani, fiind un moment emoţionant pentru ei, dar totodată un nou pas in viaţa lor.

La ora 10,00 au început festivităţile cu intonarea imnului Gaudeamus, care a dat startul unui eveniment aparte în viaţa absolvenţilor şi a celor prezenţi.

Directorul Zsido Alexandru a  urat bun venit numeroasei asistenţe, precum şi tuturor elevilor.

Au fost nominalizaţi apoi şi premiaţi  toţi elevii care au obţinut premii la olimpiadele şcolare, concursurile  tematice, artistice şi sportive.

Primii nominalizati au fost sefii de promotie  care in acest an au fost Mateş Paula, cls. a XII-a E, filologie si Mentes Bernadette, cls. a XII-a B, matematică-informatică,ambele având media 10 pe întreg parcursul celor patru ani de liceu.

Cheia liceului a fost preluată  de  colegii din clasa a XI-a,Claudia Zob şi Takacs Daniel.

„Vă mulţumesc foarte mult in numele tuturor viitorilor absolventi.Vreau să spun că această cheie deschide pentru noi o uşă in spatele căreia se află un drum al responsabilităţii,al muncii,al ambiţiei dar şi al amintirii.Octavian Paler spunea că „In faţa amintirii suntem egali cu zeii.Nici ei nu le mai pot schimba .”Este o onoare pentru noi să preluam ştafeta.Profit de ocazie şi adresez felicitări tuturor absolventilor dorindu-le multe impliniri şi bucurii.Să ne revedem cu bine si sănătoşi in 2022 dar până atunci mult succes.Felicitări tuturor!” a fost mesajul  Claudiei Zob pentru absolvenţi.

Au adresat câteva cuvinte şi proaspetii absolvenţi Adrian Coşarcă şi Calinca Natalia.

Premii speciale au fost acordate elevilor  Toma Diana-Premiu Special prntru activitatea sportivă (prof.Mărneanu Ioan)

Tenter Oana-Diploma de merit pentru calificarea in lotul naţional si participareala la Olimpiada Internationala de limbă latină-Sulmona,Italia (prof.Iacobu’ Alina)

si Vida Robert-Diploma de merit din partea Asociatiei Nationale Antidrog-pentru activitatea susţinută,participarea la concursuri numeroase.

Diriginţii fiecarei clase au premiat cei mai buni elevi la invăţătură şi la activităţile  la care au obţinut cele mai bune rezultate.

Cl. XII A, diriginte Laslo Ion ,profil matematică-informatică, secţia română,:

Coşarcă Adrian, 9.92
Murariu Diana, 9.80

Vida Robert, 9.61

Cl. XII B, diriginte Muszka Agnes,profil  matematică-informatică, secţia maghiară:

Mentes Bernadette, 10

Merker Balazs, 9.97

Cl XII C, diriginte Rusu Codruţa,profil  ştiinţe ale naturii, secţia română:

Mocan Alexandra, 9.89
Pricop Narcisa, 9.60

Cl XII D, diriginte Kiss Ildi ,ştiinţe ale naturii, secţia maghiară:

Csirak Annamaria, 9.93
Tilinger Monika, 9.82

Cl XII E, diriginte Pakai Magdalena, filologie, secţia română:

Mateş Paula, 10
Ţenter Oana, 9.97

Olea Mihaela Cristina 9,95
Mureşan Crina 9.90
Verdeş Ioana, 9.85

Cl XII F, diriginte Vincze Annamaria, filologie, secţia maghiară:

Calinca Natalia, 9.90

Coroşan Cristina, 9.78

O mare de apropiati ai proaspeţilor absolvenţi a purces apoi la felicitarea lor,la  inmânarea buchetelor de flori multicolore.

Ca oficialităţi, am remarcat prezenţa in spatele prezidiului , a subprefectului de Satu Mare,Cristian Sasu şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Stef.

Daniela Ciută

comentarii

de Horia Mărieș la 1 iunie 2012 - 19:42

Felicitări domnișoarelor Mateş Paula, cls. a XII-a E filologie si Mentes Bernadette, cls. a XII-a B matematică-informatică, ambele având cu media generală 10 pe întreg parcursul celor patru ani de liceu, șefe de promoție, felicitări tuturor celorlalți absolvenți, “drum bun” și mult succes, bucurii și împliniri în viață.

Felicitări profesorilor și părinților care i-au educat pe absolvenți și felicitări celor care au contribuit la organizarea acestei frumoase și memorabile festivități.

de anonim la 1 iunie 2012 - 21:05

cele mai spectaculoase festivitati sunt la teoretic

de admirator la 2 iunie 2012 - 00:39

Toma Diana esti o frumoasa,meriti un prieten mai frumos!

de mucalit-LTC la 2 iunie 2012 - 02:55

ni ma niii ,zido sonika se da la bucurestiu
simte valtozassuu
ma ce tine si asta la ciolan !!!! Vine BACU !!!
bagulyasssuuu !!!!

de Oana la 2 iunie 2012 - 03:14

Prezenta oficialitatilor , respectiv a domnilor Cristian Sasu si Adrian Stef, nu este in prezidiu? Ei onoreaza, practic, intreaga manifestare, din partea conducerii judetului Satu Mare, in fata comunitatii elevilor , profesorilor si parintilor! Sau a contat si aici, culoarea politica a acestora(USL), diferita de cea a directorului(UDMR).Este, nu doar o greseala de protocol, dar si de bun simt, de evidenta segregare politica,nepermisa unui cadru didactic!

de Vești proaste la 2 iunie 2012 - 04:26

¨Promovabilitatea la sesiunea bacalaureatului pentru participanţii la olimpiade şi competiţii internaţionale este, potrivit ultimei centralizări, de 34,2%, înainte de soluţionarea contestaţiilor, a declarat joi seară, Stelian Fedorca, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.¨

de Horia Mărieș la 2 iunie 2012 - 06:01

@Oana la 2 June 2012 – 03:14

Dar de directori de școală – liceu (indiferent de nationalitate) măgari, prost crescuți (fără ăia 7 ani de acasă) și nesimțiți n-ați auzit încă? Eu da. Nu mă miră de fel faptul că în această categorie intră probabil și directorul de la LCT, fiindcă promovarea lor în funcție nu s-a făcut pe merite, ci pe criterii pur politice.

N-aș face trimitere directă la un act de segregare politică, deși este posibil și acesta la Carei, cred că problema este mult mai simplă, este doar vorba de o evidentă lipsă de obraz (sau de o talpă mult prea groasă pe obraz).

de tomi la 2 iunie 2012 - 06:58

daca era csehi sigur era ca si la seminar kalsantius unde nu ai avut loc de udmru.daca prefect era pataki si venea borbely se amana cu 3 ore festivitatea asa cum au facut cand a dat jido bogracs pentru ei cand a taiat panglica la cladire noua.sangele apa nu se face si nu intereseaza pe ei prefectura sau alte institutii de stat unde nu au pe ai lor.

de Feli la 2 iunie 2012 - 07:05

Cele mai frumoase rochite!!!!si cei mai destepti elevi!!!Bafta la examene!!!Succes in viata!!!Sunteti the best!!!pupici la toti!!!

de ianosh la 2 iunie 2012 - 19:30

v-ati gasit voi, neica nimeni de carei sa va legati de directorul de la LTC. nu ii ajungeti nici la calcaie omului aluia, voi cu vrajeala, el cu munca, fiecare cu ce poate. felicitari zsido sandor!

de jiji la 2 iunie 2012 - 19:52

babgulyasu cu jenoke ii a legjob lateoretic restu …e vrajeala…..

Lasati un comentariu