Băsescu se afla în birou la Revoluţie, iar la mineriade organiza trenuri pentru mineri

• publicat la: 17 iulie 2012
Băsescu se afla în birou la Revoluţie, iar la mineriade organiza trenuri pentru mineri

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, duminică, la Timişoara, că Traian Băsescu “se ascundea”, în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, “într-un birou al nomenclaturii comuniste”, iar în timpul mineriadelor “organiza trenurile pentru mineri”.

Referindu-se la faptul că preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, “ameninţă cu Europa”, Antonescu a afirmat că “România este în Europa prin jertfa curată a miilor de tineri ai Timişoarei, din decembrie 1989”.

Potrivit lui Antonescu, în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, Traian Băsescu se afla “într-un birou al nomenclaturii comuniste”.

“În 1989, în decembrie, oamenii şi-au dat viaţa, mulţi eram pe străzi, iar Băsescu se ascundea într-un birou al nomenclaturii comuniste, după cum a recunoscut, iar Monica Macovei era procuror”, a afirmat Antonescu.

Totodată, potrivit preşedintelui interimar, în timpul mineriadelor din 13 – 15 iunie, “când oamenii erau bătuţi şi fugăriţi, Traian Băsescu era în Guvern şi organiza trenurile pentru mineri, iar Monica Macovei era procuror şi nu a zis nimic”.

“Nu ne vor scoate din Europa”, a conchis Crin Antonescu.

sursa romanialibera

Lasati un comentariu