Angajaţii de la UNIO şi Draxlmaier merg pe mâna USL

• publicat la: 24 noiembrie 2012
Angajaţii de la UNIO şi Draxlmaier merg pe mâna USL

Candidatul USL în Colegiul 1 pentru Senat, senatorul Valer Marian,  alături de candidatul în Colegiul 2 la Camera Deputaţilor, ministrul Transporturilor şi Inrastructurii, Ovidiu Silaghi, şi de candidatul USL în Colegiul 3 la Camera Deputaţilor, Octavian Petric, au vizitat vineri fabricile Unio şi Draxlmaier, două dintre cele mai importante societăţi din industria sătmăreană.

Co-preşedinţii USL Satu Mare, Valer Marian şi Ovidiu Silaghi, alături de Octavian Petric şi echipa USL, au stat de vorbă cu oamenii din cele două fabrici. La fabrica Unio, candidaţii USL au fost însoţiţi de o echipă puternică. Primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi echipa din organizaţia de tineret au fost alături de candidaţi în vizita pe care aceştia au întreprins-o în cele două fabrici sătmărene.

 

La Unio, candidaţii au fost întâmpianţi de Ioan Crăciun -preşedintele Consiliului de Administaţie, Dănilă Bob – directorul general al societăţii, Adrian Oros – preşedintele comitetului Sindicatului „Unio”, Râurel Mărcuş – directorul de resurse umane, dar şi de către preşedintele Clubului Sportiv „Unio”, Gheorghe Istrăuan. Muncitorii de pe secţii s-au oprit din lucru, pentru a sta câteva momente de vorbă cu candidaţii, pe care i-au asigurat de sprijin la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Candidaţii şi staff-ul de campanie, cărora li s-au alăturat viceprimarul Marcela Papici şi preşedinele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adran Ştef, au vizitat apoi şi fabrica societăţii DRM Sisteme Electrice SRL Satu Mare, parte a grupului german Draxlmaier, cel mai mare angajator din judeţul Satu Mare. Candidaţii au început discuţiile cu muncitorii în curte şi le-au continuat în incinta fabricii, cu angajaţii din schimbul doi. Aceştia i-au felicitat pe candidaţi, le-au urat succes la alegerile parlamentare şi le-au expus problemele cu care se confruntă. Oamenii le-au cerut viitorilor parlamentari o protecţie socială mai puternică a angajaţilor în relaţia cu patronatele, dar şi salarii pe măsura muncii prestate. Candidaţii USL i-au asigurat pe oameni de sprijin şi le-au prezentat programul de guvernare al USL pentru România, din care nu lipsesc câteva importante măsuri de protecţie socială, printre care şi impozitarea diferenţiată a salariilor, în funcţie de valoarea acestora.

Directorul societăţii, Iuliu Cadar, le-a mulţumit candidaţilor pentru vizită, dar şi pentru sprijinul acordat în vederea construcţiei noii hale de producţie, care urmează să asigure aproximativ 1000 de noi locuri de muncă. Directorul Draxlmaier i-a asigurat pe candidaţii USL de întregul său sprijin şi le-a urat succes la alegerile din 9 decembrie.

 

comentarii

de podina ioan la 24 noiembrie 2012 - 22:34

…si ce imbulzeala!!!!

de podina ioan la 24 noiembrie 2012 - 22:36

mai rasfirati va rog…!!!!

de ardelean la 25 noiembrie 2012 - 10:19

ma nelule…. da bine stie spala creieri unguroaica ta……

Lasati un comentariu