Au început incidentele electorale

• publicat la: 13 November 2012
Au început incidentele electorale

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică au identificat persoana suspectată de exercitarea de acte de violenţe asupra a doi membri ai unei formaţiuni politice, care amplasau în cursul zilei trecute, afişe electorale în localitatea Cămârzana. Faţă de bărbatul de 35 de ani se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Poliţia a fost sesizată prin intermediul unui apel 112, recepţionat ieri,       12 noiembrie a.c., cu privire la faptul că, în localitatea Cămârzana, doi membri ai unei formaţiuni politice au fost agresaţi de un localnic, în timp ce lipeau afişe electorale pe un stâlp de electricitate amplasat în apropierea imobilului în care acesta domicilia. În urma agresiunii, cele două victime,  în vârstă de 23 şi 31 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică au intervenit de îndată la faţa locului, identificând persoana suspectată de exercitarea de violenţe – C.I., de 35 de ani, din Cămârzana – şi demarând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

 

          Pe întreaga perioadă a campaniei pentru alegerile parlamentare şi, în mod deosebit, în ziua votării, precum şi în zilele care premerg şi succed acesteia, structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor acţionează pentru asigurarea ordinii publice, respectiv pentru constatarea şi contracararea infracţiunilor şi a faptelor care contravin legii. Fiecare sesizare a unui incident având caracter electoral va fi tratată cu operativitate, urmărindu-se astfel asigurarea unui proces electoral corect şi echidistant.

comunicat

Lasati un comentariu