Festivitatea de premiere a Competiției Ștafeta Munților 2012

• publicat la: 11 November 2012
Festivitatea de premiere a Competiției Ștafeta Munților 2012

Mai este foarte puțin până când se va da  startul petrecerii de final al Campionatului Ștafetei  Munților 2012, festivitate organizată în perioada 16 – 18 noiembrie,  la Hotel Traian din stațiunea Calimănești – Căciulata, Județul Vâlcea, de către Asociația Drumeții Montane, unde este binevenită orice persoană interesată de Eco Turism.

Vă așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai meritoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună. Câștigătorii Ediției I vor fi premiați cu premii consistente oferite de: Belkin Internațional, Inc. , SIS Travel (www.sis-travel.com ), Infopensiuni.ro, Love Plus, Lec-Academy.ro, Doppel Herz (www.queisser.ro), Tupperware.ro, Bookblog.ro, R-therapy.ro, Valea-Mare.ro, Libris.ro, Edituracununidestele.ro, Anthonyfrost.ro, Ch-Center.ro, Craimont.ro, Sfing.ro.

Programul acestei festivități este urmatorul:

-          Vineri  16 noiembrie, așteptarea participanților;

-          Sâmbătă 17 noiembrie:  sedința organizatorica, concursuri de table, dartz, orientare turistica si alte concursuri surpriza; videoproiecții unde fiecare își poate prezenta o videoproiecție de maxim 5minute;  premierea câștigătorilor Ștafetei Munților 2012; bal mascat în costum de carnaval (pentru detalii și pentru a vizualiza programul actualizat , vă rugăm să accesați stie-ul asociației ).

Ștafeta Munților este competiția de turism sportiv, organizată la nivel național sau internațional, ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și mediu protective, între ONG-urile de tineret, turism, sport și ecologie sau  grupuri de persoane.

Ștafeta Munților este o competiție specializată, al cărei clasament general este alcatuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv și în cadrul careia concurentii au posibilitatea să participe la categoria corespunzatoare vârstei și nivelului de pregătire.

Pentru informații suplimentare și detalii despre participarea în cadrul acestui eveniment, puteți accesa site-ul www.drumetiimontane.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0762325903.

 

Lasati un comentariu