Rally Sprint revine la Carei

• publicat la: 2 iunie 2015
Rally Sprint  revine la Carei

Competiţia  de Rally Sprint  revine la Carei!

Sâmbătă,  6 iunie 2015 se va desfăşura cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de „Rally Sprint” 2015.    Iubitorii de motoare si adrenalina  vor putea asista la competiţia ce  va avea loc  pe strada  1 Decembrie 1918.

Înscrierile se pot face în ziua competiţiei cu începere de la ora 08.30, manşele cronometrate vor debuta la ora 11.00, iar de la ora 17.00 va avea loc festivitatea de premiere.

Competiţia este deschisă pentru orice tip de autoturism, iar în concurs se pot înscrie atât piloţii licenţiaţi cât şi cei nelicenţiaţi.

Mai multe informaţii puteţi afla la numărul de telefon, 0744 792 297.

comentarii

de BMW la 5 iunie 2015 - 13:42

D-le..David in luna mai la Oradea la intalnirea BMW in taxa de 100 lei am primit cazare, mancare, bere, piscina, souri, distractie, dumneata ce oferi la Carei pentru taxa de 100 lei???? Inca ceva,,,,MACAR INVATA SA VORBESTI SA STII SA PREZINTI O COMPETITIE nu sa plictisesti spectatorii in felul cum vorbesti

de opel la 5 iunie 2015 - 14:19

nu e obligatoriu sa te inscri la concurs daca nu iti convin conditiile,,,poti sa ramai la oradea,,,,vrei sa fi primit cu fanfara cumva la carei???

de BMW la 5 iunie 2015 - 15:19

NORMAL!!!! ca nu ma inscriu iar conditiile cam lasa de dorit iar cu ramasul la Oradea pot sa raman dar in acelas fel poti sa ramai si tu la SM si cred ca ar fi mai placut …..Famfara ar fi bine venita poate ar acoperi vocea ta

de opel la 5 iunie 2015 - 15:53

la ce agramat esti mai bine stai acasa

de BMW la 5 iunie 2015 - 17:10

Ai invatat gramatica altei limbi caci romana nu prea o stii dar la ce pregatire ai ce mai conteaza ,,, PARDON ,,, conteaza doar BANII

de opel la 5 iunie 2015 - 17:56

bine ca asa creyi tu ca se scrie …famfara…o fi neologism in capul tau ala turat cu gandul doar la bani
un roman adevarat nu spune niciodata…”caci romana nu prea o stii”…pardon, dar nu putem sa nu observam ca te faci de ras.

de Ilie la 5 iunie 2015 - 23:26

Opel gri cu inscriptie de ACR pe el? Adica, tu esti David! Poi ce alt smintit sa fie deacord cu o taxa chiar mare! Are dreptate BMW (care e sigur careian asa ca nu-l trimite tu altundeva si ramai tu in satul tau mare) taxa e mare. In plus David ia bani de la oras si mai ia si pentru inscrieri. Daca nu esti stimate „opel” chiar David in persoana atunci te anunt ca e un penzehes!
Competitia e foarte bine venita in Carei, dar si decenta are o masura. 40-60 lei ca sa iasa prost, dar nici sa mearga cu zeci de milioane de la Carei.

de eu la 6 iunie 2015 - 07:19

Nu vreau sa-i tin partea lui David dar ce-ar fi sa organizati voi o competitie,sa platiti arbitrii,sa carati anvelope,sa dati cu subsemnatul in cazul in care se intampla ceva,iar de la primarie primesti defapt doar locatia.a da,mai trebuie sa cumperi si cupele,medaliile si diplomele.da,toate aceste lucruri nu costa asa de mult,dar se aduna..asa ca nu vreti sa fiti organizatori,nici o problema,fiti sponsori…

de eu la 6 iunie 2015 - 07:22

Nu vreau sa-i tin partea lui David dar ce-ar fi sa organizati voi o competitie,sa platiti arbitrii,sa carati anvelope,sa dati cu subsemnatul in cazul in care se intampla ceva,iar de la primarie primesti defapt doar locatia.a da,mai trebuie sa cumperi si cupele,medaliile si diplomele.da,toate aceste lucruri nu costa asa de mult,dar se aduna..asa ca daca nu vreti sa fiti organizatori,nici o problema,fiti sponsori…

de Ilie la 6 iunie 2015 - 07:34

Pentru toata lumea: e David si „eu” si „opel”.

Cunosc argumentele tale d-le Szeletye. Te intinzi la bani, ca mori de dragul lor. Lasa vrajeala cu arbitrii ca jumate-s copii, jumate-s membrii ACR care vin cu placere pentru un marunt si mai e si familia ta care tot la arbitrii sun inclusi. Ai sponsori asa e??? Nu te victimiza ca ai mari costuri. Nu se intampla nimic ca nu se merge cu viteza, asa faci pista! Iar daca ai costuri asa de mari, tu de ce nu-i platesti pe toti acei careieni care te ajuta la organizare……….!!!!!!!!!!!!! Aia-s fraieri?
Fara sa te superi, verifica te rog la alte raly sprinturi cat e taxa de inscriere. Posibil mai mica! Incadreaza-te te rog in sume rezonabile! Nu te supara pe parerile si informatiile noastre, doar gandeste-te ca poate avem putina dreptate!

de audi la 6 iunie 2015 - 07:58

va e frica de competitie fraierilor? discutati de bani sau de concurs?
turati motoarele si sa castige cel mai bun!

de opel la 6 iunie 2015 - 08:02

mai ai de sapat pana sa ajungi la destinatie…..opel e totusi o marca prea onorabila ca sa o confunzi cu David….succes david sau cine organizeaza….lasa sa vorbeasca fraierii care nu au organizat niciodata un raliu

de eu la 6 iunie 2015 - 09:05

Atentie,din fericire cel pitin cand vorbim de greutate clar nu sunt David si cum v-am mai spus,cine nu stie exact costurile,sa organizezeel insusi o etapa,iar cui nu-i place sa nu mearga,simplu…

de Pavel la 6 iunie 2015 - 20:21

Mama da prost esti „eu”
Poi daca nu-mi place de primarul Kovacs sa plec din Carei?
Daca nu-mi place ministru transporturilor sa raman pe trotuar?
Sau daca nu-mi place David, sa nu merg la concurs?

Ba dar cum poti fi atat de obtuz? Nu-mi plac unele chestii la aceasta organizare si-mi expun p de vedere. Concursul a decurs bine azi, dar pretul tot mare ramana…!
In loc sa tot iei apararea scumpirilor „nejustificate” mai bine judeca putin! Acu 2 ani era 60 de lei inscrierea iar sponsorii au fost multi deci bani exista si nu sunt necesare scumpirile. Cum poti tu sa fi pro daca nu esti „hapt” cel care baga bani in jeb!

de eu la 7 iunie 2015 - 08:17

Fa un calcul simplu,50 lei pt fiecare arbitru(x aprox 8)sonorizare vreo 200,cronometrare vreo 150,cupe 24(x 30leiaprox)transport 200-300 (pt organizarea din inaintea concursului,transport anvelope,amenajarea pistei,etc)medalii si diplome(?)si toate astea de obicei cu poate vreo 100-200 euro de la sponsori(in cel mai bum caz..)da,intradevar nici mie nu imi convine sa platesc atat dar e printre singurii organizatori din zona asa ca…iar sa nu uitam ca nimeni nu face nimic de gratis.iar cu acuzatii de genul”ce prost esti” sa o lasam un pic mai moale ca nu e loc..asa ca te rog frumos,putin respect.

de viki la 7 iunie 2015 - 08:29

poi daca ati dat 200 la sonorizare primaria cu ce a ajutat concursul?
numai ca a dat liber ca sa folosesti drumul din oras?

de David la 7 iunie 2015 - 12:57

eu sunt Seletye David cu organizarea, si imi asum cea ce spun… nu ma ascund in spatele unor nume de genul BMW,Ilie, Pavel – si nu Szeletye !!!
Nu am vrut sa ma bag , DAR sunt unele lucruri de clarificat !!! oke nu stapanesc gramatica limbii romane – ma voi stradui sa vorbesc cat mai putin !!! DAR FAPTELE, EDITIA A X-a conteaza !!! Concurentii care vin in numar din ce in ce mai mare CONTEAZA !!! acesta a fost si motivul pentru care am solicitat un comentator pe cinste Ovidiu Matioc….(si va spun ca a fost FOARTE OKE si la Baia Mare si la Carei…..dar nu a fost pe moaca 😛 )DA taxa pentru nemembrii a fost 100 DAR membrii ACR au platit doar 60 de lei !!! Fa-te membru !!! CLARIFICARE : de la orase gen Satu Mare, Baia Mare, Carei NU primesc BANI DOAR Locatia !!! in rest daca umblu dupa sponsori si le gasesc FOARTE GREU mai rar primesc de la ei bani , ci diferite ajutoare tip: energizant (care le impart la concurenti, ajutori…etc)dl. ILIE sa va fie rusine… „copii care na ajuta” umbla la cursuri de arbitraj … pierd timpul ca uni ca dvs. sa-i dispretuiti …URAT !!! Muncesc toata ziua pe soare pe ploaie (din placere…va invit sa veniti si dvs din placere !!!) Apropo acei Careeni care m-au ajutat au venit de buna voie si cu interesul de asi prezenta Clubul de Karting….nu cred ca aici e locul unde trebuie sa dau socoteala de sumele incasate si cheltuite, dar daca te linistesc DA sunt etape cand raman si eu cu ceva bani(pentru care am muncit !!!) DAR sunt etape cand aduc bani de acasa(asta e) !!! la final doar atat, astept sa ma inviti la macar o competitie organizata si dusa la bun sfarsit dl BMW, dl Ilie sau dl. Pavel (dar sa fie pe mocca 😛 ) !!!

de BMW la 7 iunie 2015 - 13:12

Te-ai suparat degeaba D-le DAvid acuma ti-a reusit competitia din toate punctele si ai inteles gresit primul meu comentariu ,,,,ti-am scris clar ce am primit pentru 100 lei si am cerut o explicatie la ce primesc pt. 100 lei IERI VA-TI COMPORTAT DESTUL DE BINE

de careian la 7 iunie 2015 - 13:48

Felicitari ACR si dl. David pentru editia reusita de ieri de la CAREI!!!!
nu trebuie sa justificati nimic pentru ca numai cine nu a organizat singur asa ceva se baga la comentarii rautacioase. parerile nu pot fi trase la indigo si fiecare are o opinie.
Va mai asteptam si altadata.
Numarul mare de concurenti e o garantie ca mergeti spre bine!

de subaru wrx gri la 7 iunie 2015 - 19:44

salut comentatori! un prieten mi-a zis, tot ce are de-a face cu motorsportul, e fff costisitor.dar 60 lei,cat am platit la carei sa-mi opriti circulatia, sa ma filmati, sa ma cronometrati, sa ma premiati,sa aveti grija de toti habaucii cu sute de cai cateodata necontrolabili– NU MI SE PARE MULT!!in romania cuvantul MOTORSPORT e putin folosit din pacate, iar daca mai gasim multi ca si signore bmw, o sa fie mai putini ca dl seletye david! eu unul nu m-as lega la cap pt suma putina care ramane dupa ce-i plateste pe toti! sunteti ca la fisc..asa bine calculati profitul altuia!!respect acr respect pt organizare,in loc sa-i multumim, il criticam!

de eu la 7 iunie 2015 - 21:15

Ia sa se dea unii la un raliu din alta „liga”unde se plateat 300 euro taxa de participare….

de eu la 7 iunie 2015 - 21:15

Plateste”

Lasati un comentariu