Tinere din Carei prinse la furat de articole din fier

• publicat la: 22 noiembrie 2012
Tinere din Carei prinse la furat de articole din fier

Poliţiştii de siguranţă publică au depistat în flagrant în cursul zilei trecute mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt, întocmind pe numele acestora acte premergătoare începerii urmăririi penale.

          Spre exemplu ieri, la Carei, patrula de siguranţă publică, formată din poliţişti şi jandarmi, a depistat în flagrant două tinere, de 28 şi 18 ani, care furau din curtea unei societăţi comerciale mai multe bunuri confecţionate din fier.
Suspectele au pătruns în curtea societăţii prin escaladarea gardului, intenţionând să valorifice bunurile sustrase la centrele de colectare a fierului vechi.

Emese B, de 18 ani şi Erzsebet B., de 28 de ani, ambele din Carei, sunt anchetate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Şi în localitatea Apa poliţiştii Postului de Poliţie au surprins în flagrant doi bărbaţi care sustrăgeau recolte de pe câmp. Asupra celor doi localnici Carol F., de 73 de ani şi Mihai M., de 31 de ani, poliţiştii au găsit cantitatea de 360 kg produse agricole, furate de pe terenul aparţinând unei asociaţii.

În acest caz s-au întocmit, de asemenea, acte premergătoare începerii urmăririi penale, poliţiştii anchetând dacă suspecţii nu au mai comis şi alte infracţiuni.

Acţiuni pentru combaterea infracţionalităţii silvice

          Poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală 7 Carei şi 9 Negreşti Oaş, alături de jandarmi, au organizat acţiuni menite a combate infracţionalitatea silvică şi transportul ilegal de material lemnos.

În acest context au fost  controlate peste 20 de autovehicule , legitimate 40 de persoane şi aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 4.700 lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 3,5 m ster material lemnos de esenţă fag.

 

Lasati un comentariu