Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

• publicat la: 6 decembrie 2012
Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Doi conducători auto sunt anchetaţi de poliţiştii formaţiunilor rutiere sub aspectul comiterii unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Este cazul lui Iosif A., de 69 de ani, din Dej, care a fost oprit în trafic de poliţiştii Serviciului Rutier, pe DN 19, în localitatea Doba, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul avea şi permisul de conducere suspendat, iar numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau false.

Şoferul este anchetat pentru comiterea a trei infracţiuni: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi de către o persoană ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Un alt caz, privind comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei, este instrumentat de poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală.

Poliţiştii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului, au oprit în cursul serii trecute, în jurul orei 19.00, în centrul localităţii Acâş, autoturismul condus de Iuliu F., de 49 de ani, din Dobra. În momentul în care poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto prezentarea documentelor, acesta, invocând că nu are asupra sa actele, a furnizat date false privind identitatea sa.

Poliţiştii au identificat însă persoana, constatând că aceasta avea şi permisul de conducere anulat, astfel încât pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducere fără permis.

comunicat

Lasati un comentariu