UDMR îl atacă pe Dinu. C Giurescu

• publicat la: 17 decembrie 2012
UDMR îl atacă pe Dinu. C Giurescu

Recent, UDMR a depus plingere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva acad. Dinu C Giurescu, ales deputat USL la 9 Decembrie. Plingerea este semnata de secretarul general UDMR, Peter Kovacs. CNCD este condusa tot de un membru UDMR, Csaba Ferenc Asztalos

UDMR atribuie in mod fals academicianului Giurescu vorbe pe care nu le-a spus niciodata. Plingerea, un abuz evident, se bazeaza pe un text care circula pe internet, cu extrase din emisiunea “Punctul de intalnire”, pe care o realizez la Antena 3. Acad. Giurescu a precizat deja in public de 2 ori ca acele cuvinte impotriva UDMR nu-i apartin. Peste spusele istoricului roman a fost pus un “chapeau” format din 3-4 rinduri in care populatia este indemnata sa nu voteze UDMR. Aceste cuvinte nu-i apartin.

UDMR dovedeste superficialitate, dorinta de razbunare si lipsa de ratiune atunci cind ataca pe nedrept o voce importanta a Romaniei. UDMR n-a binevoit nici o clipa sa-l intrebe pe domnul academician daca acele cuvinte incriminate apartin domniei sale.

Cooptarea UDMR la guvernare a starnit reactii furibunde impotriva USL si a lui Victor Ponta in special. UDMR a girat toate abuzurile guvernelor patronate de Traian Basescu si a indemnat cu succes populatia maghiara la boicotarea referendumului pentru demiterea presedintelui.

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş consideră că prin eventuala cooptare a UDMR la guvernare USL nu ar face altceva decât să se compromită în faţa poporului român, dând Uniunii posibilitatea să continue “politica şantajistă” faţă de autorităţile statului român. Acestui demers i s-au alaturat deja mai multi parlamentari USL.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de mihai la 17 decembrie 2012 - 13:56

BAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! ASTIA SE CRED BURICU PAMANTULUI,EI NU FAC DISRIMINARE ??????

de emil la 18 decembrie 2012 - 20:22

scatofagii hungaristi din rmdiszno sa faca plangere contra lui cseke si râtli care au inchis spitale si din cauza lor au murit oameni! horthysti gretosi!

Lasati un comentariu