Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi

• publicat la: 28 January 2013
Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi

În şedinţa ordinară de astăzi, 28 ianuarie, consilierii judeţeni au votat validarea a trei noi colegi. Este vorba despre Ioana Bran (USL), Ştefan Veres (UDMR) şi Rudolf Riedl (UDMR).
Astfel, locul lui Octavian Petric, ales deputat la scrutinul din 9 decembrie 2012, va fi ocupat de Ioana Bran. De asemenea, locul directoarei Caritas Satu Mare, Lochli Tunde, a fost luat de Ştefan Veres iar cel al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Arpad Csehi, de Rudolf Riedl.

Potrivit celor declarate de Lochli Tunde „motivul demisiei mele este incompatibilitatea. Înainte de a ajunge consilier judeţean am semnat un contract pentru un proiect cu un partener străin şi se pare că acesta se va concretiza. Din acest motiv mă văd obligată să demisionez din calitatea de consilier judeţean”.

Fostul vicepreşedinte al CJ, Arpad Csehi le-a mulţumit colegilor pentru buna colaborare în perioada în care a fost consilier judeţean, preşedinte iar apoi vicepreşedinte al CJ, spunând că va lucra în mediul privat fără să precizeze numele firmei. După validare, noii consilieri judeţeni au depus jurământul. Vă reamintim că Rudolf Riedl este propunerea UDMR pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Satu Mare.

sursa satmareanul.net

comentarii

de Horia Mărieș la 29 January 2013 - 09:07

M-am liniștit. Bine că d-na Consilier Mărginean Èva Maria, Jurist, UDMR, fiica Careiului (cacofonia este inevitabilă) a rămas (mandate în perioada 2003-13).

Interesele careienilor, și mai ales ale șvabilor din zona zoster Nagykároly és Vidéke vor fi excelent reprezentate și în cele ce urmează.

[Zona zoster (herpes zoster) este o infectie virala ce afecteaza radacinile nervoase. Se caracterizeaza prin durere si aparitia unei benzi eruptive ce se intinde pe o singura parte a corpului. Zona zoster este o boala mai comuna la persoanele adulte (deportate in Siberia) si la cele cu sistemul imunitar slabit de stres, rani, (comunism), anumite medicamente sau alti factori.]

Mi s-a luat o piatră de pe inimă! Am răsuflat ușurat.

de Horia Mărieș la 29 January 2013 - 09:32

Consiliul Județean Sat Mare – Comisia nr.7 – Comisia juridica, de disciplina, administratie publica, relatii cu cetatenii, probleme ale minoritatilor

Nr. Nume si Prenume Apart. Politica
1. Ardelean Ciprian George USL
2. Rus Ioan USL
3. Marginean Maria Eva UDMR
4. Szasz Piroska UDMR
5. Lazar Daliana Stefania PD-L

de kivancsi la 29 January 2013 - 14:51

La ziarele ungare nu scrie nimica de Sport Gala. De ce? Nu interesant la el copii care munceste si are medalii? Si copii magyar este acolo.

Lasati un comentariu