Dăruiește bucurie!

• publicat la: 25 ianuarie 2013
Dăruiește bucurie!

Ca voluntar S.N.A.C.  al  Liceului  Teoretic Carei ,  am învățat de-a lungul anilor din acțiunile de voluntariat desfășurate că lucrurile dăruite din inimă, oricât de mici ar fi ele și indiferent de natura lor, sunt primite cu bucurie de oamenii care  au nevoie de ajutor .

Ne-am  propus ca în preajma Sărbatorilor  de iarna să adunăm fonduri  pentru achiziționarea unui televizor pe care să-l donăm C.I.A.S,, Alexandru”  .

În acest scop împreună cu vârstnicii din C.I.A.S,, Alexandru” am realizat câteva obiecte artizanale de decor  pe care,speram noi, vânzându-le să strângem ceva banuți din care să achiziționăm obiectul dorit.Pe parcursul desfășurării  acestor acțiunii  ne-am dat seama că nu suntem singurii care dorim să facem astfel de gesturi.Am primit ajutorul si sprijinul unor oameni cu experiență în a face gesturi mărețe, ei sunt cei din conducerea Direcției  de Cultură Carei , cărora am dori să le mulțumim pentru ajutorul acordat și sperăm la o colaborare fructuoasă pe viitor .Deasemenea, am dori sa mulțumim tuturor celor care au contribuit  la realizarea acestei mici bucurii. Aceste mici bucurii aduc o raza de lumina si un strop de speranta de mai bine  celor mai necajiti ca noi  dar și nouă deoarece ne învața cât de benefic este pentru sufletul nostru să dăruim, să fim aproape de cei care au nevoie să îi sprijinim și să le oferim ajutor.

Ca voluntară S.N.A.C. cred că un viitor mai bun se poate realiza dacă începem să ajutăm din ce în ce mai mult și să fim mai calzi, mai deschiși, mai comunicativi și mai inventivi pentru a găsi noi metode să facem din comunitatea în care trăim un loc mai bun.

 Andreea Moisei

Lasati un comentariu