Bucurie în Mișcare Satu Mare

• publicat la: 24 May 2018
Bucurie în Mișcare Satu Mare

Între19-20 mai 2018, Asociația 11even în parteneriat cu Asociația Cutezătorii Munților Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare, a organizat o nouă ediție a festivalului Bucurie în Mișcare.

Crosul Copiilor, cățărarea pe panou, tirul cu arcul, competițiile de fotbal, fotbal target și bicliclete, demonstrațiile interactive ale celor mai renumite cluburi de sport și dans din oraș, au atras atenția unei categorii largi de participanți, în special a copiilor și tinerilor.

Plimbarea cu caiacul pe Someș disponibilă în ambele zile de eveniment dar și concursul ,,Caiac in familie” desfășurat duminică, 20 mai, pe un traseu de 17 km (Satu Mare-Vetiș) au constituit atracțiile principale ale festivalului organizat la Satu Mare și nota care a distins ediția sătmăreană de celelelalte evenimente similare din țară.

Evenimentul din acest an a fost organizat împreună cu o serie de susținători ai mișcării din Satu Mare, ong-uri și cluburi sportive și a beneficiat de implicarea unei echipe de 50 de voluntari. Organizatorii estimeaza ca peste 3500 de persoane au intrat in contact cu spațiile din cadrul evenimentului, în cele 2 zile.

“Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Mesajul îndemn de anul acesta este chiar “Alege mișcarea azi”, iar prin ceea ce integrăm în cadrul proiectului nostru, încercăm să inspirăm copiii și tinerii ca în mod regulat să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie”, declară Paula Șipoș, coordonator național al programului.

Programul continuă până în 10 iunie, după următoarea agendă:

26-27 mai

Galați, Grădina Publică

Slatina, Esplanadă

1-2 iunie

Craiova, Piața Mihai Viteazu

Ploiești, Sala Sporturilor Olimpia

9-10 iunie

Arad, Parcul Europa

Bacău, Piața Tricolorului

 

Lasati un comentariu