Planul prin care ungurii anulează decizia FIFA: „Românii o să intre in iad!”

• publicat la: 9 ianuarie 2013
Planul prin care ungurii anulează decizia FIFA: „Românii o să intre in iad!”

Ungurii caută soluţii rapide pentru a-si putea sustine echipa naţională in meciul cu România, din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2014.

Dupa ce FIFA le-a suspendat terenul la meciul cu România, ungurii au anuntat că vor face apel. Constienti ca sansele de reusită sunt aproape nule, maghiarii au venit cu o nouă solutie.

Gabor Vona, un om politic din Ungaria, ii cheamă pe vecinii nostri la meci pentru a incuraja echipa nationala din jurul stadionului.

Vona este convins că românii se vor simti ca in iad dacă ungurii vor respecta planul său.

„Trebuie să organizăm o demonstratie uriaşă in jurul stadionului, unde vom monta si un proiector. Din jurul stadionului vom cânta, ne vom sustine echipa si-i vom sprijini pe băieti! Românii o să simtă că intră in iad! Voi mobiliza partidul, iar costurile de proiectare le vom suporta noi”, a scris Gabor Vona pe o retea de socializare.

Comisia de Disciplina a FIFA a suspendat terenul Ungariei pentru un meci, astfel că partida cu România, programata la 22 martie, se va disputa cu portile inchise.

FIFA a luat această decizie ca urmare a comportamentului rasist pe care fanii maghiari l-au avut in timpul meciului amical cu Israel.

Presa din Ungaria insă pune la zid România pentru suspendarea terenului pe care FIFA a dictat-o împotriva Ungariei.

Incidentele de la meciul dintre Steaua şi Ujpest din 2009 sînt reamintite de jurnaliştii maghiari, care consideră că acel meci a dat elan huliganismului de la vecini, scrie ziarul Barikad citat de ziare.com.

Ungurii vor plăti si o amendă in valoare de 40 de mii de franci elvetieni.

 

sursa ziare.com

Lasati un comentariu