Conducere nouă la PSD Carei

• publicat la: 21 martie 2013
Conducere nouă la PSD Carei

Tânărul consilier municipal Ionuţ Oneţ a fost ales miercuri,20 martie 2013,in funcţia de preşedinte al  organizaţiei municipale PSD  Carei,el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Miercuri seara,in cadrul organizaţiei municipale a PSD Carei au avut loc alegeri pentru o nouă conducere.Din partea organizaţiei judeţene au participat senatorul Valer Marian,preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD ,vicepreşedintele Mircea Govor şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene,Ioan Viman.Au fost prezenţi şi au votat 105 membrii.

Funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale Carei a PSD a fost câştigată de fostul preşedinte Liviu Ciucoş.Acesta va fi secondat de alţi 6 vicepreşedinţi,şi anume consilierul local Marius Ciucoş,Mirel Govor,Horia Vidican,Nicolae Moldovan,Sorin Oprea şi Simona Deac-Creţu.

Proaspăt alesul preşedinte,cel care la alegerile din 10 iunie a fost cel mai tânăr consilier,a declarat pentru Buletin de Carei faptul că are in vedere proiecte ambiţioase şi o întărire a organizaţiei locale prin atragerea de noi membrii.

„Multumesc pe această cale celor care au avut încredere în mine şi m-au votat.Îi asigur că voi fi un bun preşedinte,apropiat de toţi membrii şi de noul Birou.Doresc să avem o bună relaţie cu colegii din USL dar şi cu celelalte partide”  a precizat noul preşedinte Ionuţ Oneţ.

 

redactia

comentarii

de careian la 22 martie 2013 - 09:39

poi astanu poate sa mearga pe strada de mandru se e …un arogant ca frati DINAMITA..GAL

de bula la 22 martie 2013 - 10:55

Ce gasca d-îe ce gasca……
Unul si unul….
Vivat Kovacs et compania

Lasati un comentariu