Furt de mobil

• publicat la: 29 aprilie 2013
Furt de mobil

La Carei, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi a depistat în scurt timp principalul suspect în cazul sustragerii unui telefon mobil. În noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 02.00, un tânăr de 15 ani a reclamat prin intermediul unui apel 112 că în timp ce se afla pe Bulevardul  1 Decembrie 1918 din Carei, i-a fost sustras telefonul mobil.

Poliţiştii au stabilit că bunul a fost furat de un alt careian, Gyorgy M., de 30 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tot în urma intervenţiei patrulei de siguranţă publică telefonul ce fusese furat a reintrat în posesia părţii vătămate, iar suspectul s-a ales cu dosar penal.

            În localitatea Oraşu Nou, patrula de siguranţă publică a legitimat un tânăr de 16 ani, asupra căruia a fost găsit,la controlul corporal, un cuţit cu lama de 13 cm. Având în vedere că legea sancţionează portul ilegal de arme albe în împrejurări ce pot periclita liniştea publică ori sănătatea persoanelor, poliţiştii au întocmit pe numele minorului acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Lasati un comentariu