Robert Laszlo este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Satu Mare

• publicat la: 21 aprilie 2013
Robert Laszlo este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Satu Mare

Duminică, 21 aprilie în sala de şedinţe  a Muzeului Judeţean a avut loc conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Satu  Mare. La conferinţă au participat: Preşedintele CJ Adrian Ştef, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, preşedinta Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale, dr. Virgil  Enătescu, consilier judeţean,  Adrian Albu, consilier municipal, precum şi vicepreşedintele  naţional TNL, Rareş Ferdean,  Ioan Bîldea, vicepreşedintele PNL Cluj Napoca. Au răspuns invitaţiei tinerilor liberali liderii Organizaţiilor de Tineret sătmărene: Ştefan Reszler- FDG, Valentina Pop- PC, Mihai Huzău- Forţa Civică.

Lucrările conferinţei au fost conduse de către Consilierul Judeţean Gheorghe Rişcău, preşedintele Organizaţiei Judeţene TNL Satu Mare.

În prezenţa celor peste 100 de participanţi la conferinţă, pentru funcţia de preşedinte al BPM TNL Satu Mare şi-a depus candidatura Robert Laszlo, care a fost ales cu unanimitate de voturi.

În cuvântul său acesta a apreciat că pe scena politică sătmăreană, PNL Satu Mare este cea mai stabilă forţă politică, aflată într-o continuă ascensiune, iar rolul tinerilor liberali este acela de a consolida victoriile obţinute şi de a pregăti temeinic pe cele viitoare.

Preşedintele Adrian Ştef a mărturisit că a început cariera politică de la bază, iar succesele care au venit s-au întemeiat pe o muncă asiduă, iar rezultatele au fost pe măsura eforturilor.

Ioan Bîldea, de la Cluj a lăudat organizaţia de tineret sătmăreană şi a spus că iniţial l-a cunoscut pe Robert Laszlo în calitate de politician, ca să descopere apoi că el este un poet de prima linie în România, dar şi un om iubit în sânul comunităţii de unde provine.

În urma votului s-a stabilit componenţa noului biroul municipal al TNL Satu Mare, astfel: preşedinte: Robert Laszlo, vicepreşedinţi: Sergiu Rişcău, Viorel Caiţa, Crina Ciceu, Tudor Gătina, membri:  Bogdan Checicheş, Ovidiu Fazekaş, Sebastian Majer Buzilă, Lisena Crâşmar, Sergiu Boldan, Adrian Pop, Ovidiu Răfan, Călin Salai, Bogdan  Oancea, Raluca Stan, supleanţi: Vasile Nechi, Simon Attila, Brezac Mihai.

sursa: PNL Satu Mare

comentarii

de Ocean la 22 aprilie 2013 - 14:15

Felicitari noi echipe, si multa sanatate si spor in munca care ii asteapta, le doresc numai bine.

Lasati un comentariu