Absolvenţii claselor a opta de la Şcolile Gimnaziale nr.1 şi 3

• publicat la: 14 iunie 2013
Absolvenţii claselor a opta de la Şcolile Gimnaziale nr.1 şi 3

Promoţia 2013 a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 a avut astăzi Festivitatea de absolvire. Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat, după care prof. Sorin Cioltean, directorul instituţiei, a adresat câteva cuvinte numeroasei asistenţe.

Au mai rostit alocuţiuni  directorul adj.Visnyai Csaba şi Paul  Tărîţă,unul din şefii de promoţie, elev cu rezultate deosebite mai ales la matematică.

În continuare au fost premiaţi cei mai buni elevi ai claselor a VIII-a. Astfel, la clasa a VIII-a A,diriginte Cristian Guţ, premiul I a fost obţinut de Paul Tărâţă, Iasmina Oprea şi Sebastian Oprea,şefi de promoţie, cu media 10. La clasa a VIII-a B, diriginte Carmen Dindelegan, au luat premiul I cu media 9,98 Patricia Borbely şi Sikolya David Istvan.

Acelaşi premiu I, cu media 9,98, a luat Sarkadi Rebeka, din clasa a VIII-a C, diriginte Ildiko Cheresteşiu, şi Erdei Erik Zoltan,cu media 9,73, din clasa a VIII-a D, diriginte Csajkos Ildiko.

La Şcoala Gimnazială Nr. 1, ultimul sunet de clopoţel al elevilor absolvenţi ai claselor a opta a avut loc, joi, 13 iunie.Festivitatea a  debutat cu un scurt serviciu religios oficiat de preot Călin Erdei. A urmat alocuţiunea directorului instituţiei de învăţământ, prof. Lenuța Sălăjan, respectiv a prof. Belenyi Andreea , director adjunct.

Evoluţia majoretelor a dat răgaz  diriginţilor pentru a pregăti premiile mult aşteptate.

 La secția română, diriginte prof. Loredana Buzgău, premiul I l-au obținut Abriham Amalia, Mateș Claudia și Roșu Alexandru, toți cu media 10. La secția maghiară, diriginte prof. Biro Monica, cel mai bun a fost  Meszaros Mark, cu media 9.94. În clasa cu limba de predare germana, diriginte prof. Seleveschi Ana, premiul I l-a obținut Poosz Meda cu media 10.Cei patru şefi de promoţie sunt  cei care au obţinut media 10 nu numai în cursul clasei a opta ci în toţi cei 4 ani de gimnaziu-Abriham Amalia, Mateș Claudia,Roșu Alexandru și Poosz Meda .

Le dorim tuturor succes la examene !

 

 

 

Lasati un comentariu