Programul festivităţilor de absolvire a claselor a VIII-a

• publicat la: 15 iunie 2016
Programul festivităţilor de absolvire a claselor a VIII-a

Elevii claselor a VIII-a încheie la finalul acestei săptămâni cursurile  școlii gimnaziale, cu o săptămână înainte de restul claselor, pentru a avea timp, astfel, să se pregătească pentru Evaluarea Națională, ce începe în 27 iunie.

Festivitățile de absolvire sunt programate, în Carei, în zilele de joi, 16 iunie, și vineri, 17 iunie. Astfel, joi, la ora 9.00 vor avea loc  ceremoniile specifice la Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’. La Liceul Teoretic Carei elevii clasei a opta îşi vor lua rămas bun de la anii de gimnaziu în cadrul unei festivităţi ce va debuta vineri, la ora 10,00.

Vineri, 17 iunie, de la ora 9.00 vor începe festivitățile de absolvire la Şcoala  Gimnazială nr.1 şi la Şcoala Gimnazială nr.3, la ambele şcoli la aceiasi ora.

Din data de  27 iunie, absolvenţii vor intra în focul examenelor, cu prima  probă, cea la Limba și literatura română — probă scrisă, pe 28 iunie — cea  la Limba și literatura maternă — probă scrisă pentru absolvenții de  gimnaziu aparținând minorităților naționale, iar pe 29 iunie — proba la Matematică.

Rezultatele se vor afișa pe 1 iulie până la ora 16,00 și tot în aceeași zi  vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16,00 — 20,00. Rezultatele  finale după contestații vor fi făcute publice pe 5 iulie.

Reapartizarea lor computerizată pe locurile din clasa a IX-a la liceu va  avea loc în 19 iulie, iar afişarea rezultatelor acestei repartizări se va  face în 20 iulie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu