Voluntarii de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu câştigă a treia poziţie

• publicat la: 12 iunie 2013
Voluntarii de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu câştigă  a treia poziţie

Marți  11.06 2013, s-a desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 6 Corneliu Coposu  ” din Zalău, concursul cu tematica de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”,organizatde către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj

La linia de start s-au aliniat șase echipaje formate din cei mai buni elevi din județele: Sălaj, Satu Mare și Maramureș.

Echipajele au fost puse la încercare pe parcursul a trei probe – una teoretică şi două practice (transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat)

 În urma unei stranse competiți jurizate de : Colonel Adrian Chichișan, Maior Crișan Ioana și Prof. Jurca Viorel,Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei a obținut locul III fiind înfranți tot de „Simion Bărnuțiu” dar din Șimleul Silvaniei care fiind tripli campioni nu numai ca se califică la etapa Națională dar  primesc si steagul onorific.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi cu premii în bani înmânate de către conducerea I.S.U. care a lăudat totodată comportamentul şi pregătirea de care au dat dovadă echipajele participante la concurs.

Echipajul careiean care a reprezentat Liceul Tehnologic Simion Barnutiu , a fost format din elevii: Podină Amalia Eugenia, Szabo Gyula Zoltan, Rafai  Diana Mihaela, coordonați fiind de către  prof. Silaghi Luminita.

redactia

Lasati un comentariu