Cadre noi la Jandarmeria Satu Mare

• publicat la: 8 iulie 2013
Cadre noi la Jandarmeria Satu Mare

Cei care în urmă cu doi ani îşi doreau un mediu de muncă dinamic şi un loc de muncă stabil au ales cariera militară. După o serie de examene, au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri şi astăzi,  după doi ani de studiu intens, coroborat cu stagii de pregătire practică în ceea ce înseamnă munca în domeniul Ordinii şi Siguranţei Publice, visul a trei tineri s-a împlinit.

Este ziua în care şi-au schimbat statutul social devenind militari activi, încadraţi în structurile Jandarmeriei Sătmărene.

Aceştia sunt: sergent major Bologa Mădălin – Vasile, sergent major Vădan Călin – Flaviu şi sergent major Chiriac Ştefan – Vasile, care au avut parte astăzi de prima lor zi de muncă.

Dimineaţa şi-au început-o cu prezentarea în faţa comenzii unităţii, care prin domnul colonel Gheţea Dorel – Prim Adjunct al Inspectorului – Şef, le-a adresat cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare active, subliniind faptul că de azi înainte sunt militari, iar îndatoririle şi obligaţiile civice au crescut, fiind jandarmi atât la locul de muncă, cât şi în timpul liber.

Celor trei tineri subofiţeri le-a fost prezentată unitatea, au fost informaţi cu privire la misiunile care le vor fi încredinţate, urmând a fi încadraţi în structurile de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

,

Lasati un comentariu