Gala TNL Ardud

• publicat la: 8 iulie 2013
Gala TNL Ardud

Gala TNL Ardud, este un eveniment aniversar, organizat cu ocazia implinirii a unui an de existență, unde sunt invitați toți membri partidului cât și simpatizanții acestei organizații de tineret.

Organizaţia de tineret, TNL Ardud, Satu Mare s-a înfiinţat în data de 11 iulie 2012. Cu toate că este o organizaţie „tânără” aceasta a realizat o serie de  acţiuni de mare impact local şi judeţean!

În data de 7 octombrie 2012, organizaţia locală TNL Ardud, a organizat un eveniment cultural în incinta Cetăţii din oraşul Ardud. Astfel, tinerii liberali ardudeni au prezentat istoricul cetăţii, invitaţii evadând într-o „Călătorie plină de mister şi legende”. Ființele supranaturale au invadat apoi orașul Ardud, pregătite pentru locul unde s-a desfășurat ritualul cel mai înfricoșător al anului – Halloween Party.  ”Puținul nostru contează mult pentru alții” o acțiune umanitară, organizată în vederea sprijinirii unor familii nevoiaşe, bucurându-se pană acum de doua ediții, și care în pragul Crăciunului și Sărbătorilor Pascale a adus căldură în casele a 22 de familii.

A urmat apoi ”O seară de film – Cinematograful de altă dată”, un eveniment organizat în Memoria unuia dintre cei mai prolifici regizori de film din România, Segiu Nicolaescu. La scurt timp, de Ziua Îndragostiţilor, călăuzele spirituale, îngerul şi demonul, s-au convins de faptul că doi îndrăgostiți au trecut cu brio de anumite probe și că au fost demni de titlul de îndrăgostiţii anului.

Cu toate că nu are o vechime mai mare de 12 luni TNL Ardud a demonstrat că este o organizaţie implicată în mod real în viaţa comunităţii, bucurându-se de sprijinul direct al Primarului PNL Ovidiu Marius Duma şi a organizaţiei PNL Ardud, iar acţiunile organizate, prin calitatea şi diversitatea lor au atras un număr tot mai mare de localnici care au apreciat în mod constant nivelul şi utilitatea acestor manifestări.

Vă așteptăm așadar cu mult drag în data de 11 Iulie 2013, ora 20:00, la Cetatea din Ardud, să sărbătorim și să lansăm împreună lampioane în cinstea acestui an plin de realizări, la care am participat de fiecare dată cu toții și ne-am simițit întotdeauna bine împreună!

Invitați speciali: George Negrea, formația Românașul – solist Vlad Doroș, Abel Varga, Daria Berende, Anamaria Florescu și Trupa Favorit.

comunicat

Lasati un comentariu