Au sosit primii comercianţi

• publicat la: 9 august 2013
Au sosit primii comercianţi

Incepând de ieri, Parcul Dendrologic din Carei a fost ocupat de comercianţii sositi pentru a participa la zilele oraşului.Administraţia locală a decis ca la editia din acest an să permită doar accesul unităţilor de alimentatie si servire publică,renunţându-se la serviciile celor ce comercializau obiecte artizanale.Date fiind locurile limitate,agenţii comerciali au fost nevoiti să achite taxele in avans.Taxa pentru terasele mari amenajate ajunge la 10.000 lei.

 

Au fost montate cateva toalete ecologice in jurul grajdului ce adaposteste caii Asociatiei Equss iar utilizatorii de uleiuri sunt invitati ca sa foloseasca  butoaiele special amplasate  pentru deversarea lichidului consumat pentru prajeli,pentru a proteja astfel mediul inconjurator si spatiul verde.

Spatiile verzi de sub copacii din Parcul Dendrologic,partea dinspre Spitalul Municipal,au fost ocupate de amenajarile berariilor prezente.

Seara de vineri este dedicata folclorului romanesc,incepand dela ora 19,30 iar maine,sambata 10 august defilarea majoretelor si deschiderea Zilelor Careiene va avea loc de la ora 17,00.

redactia

comentarii

de Primar la 9 august 2013 - 18:10

Extrem de estetice inscriptiile de felul „Taxa WC 1 leu” si „Ulei ars”.
Sunt facute cumva de nou promovatul in functia de administrator parc si sera, domnul agronom Venig Zoltan?
Talentat (scrie frumos) si cu foarte mult bun gust omul. Omul potrivit la locul potrivit. Sa ne traiasca!

de ALOOO DSP la 10 august 2013 - 00:15

organizare a la kovacs jenou…jeg si mancare servita langa grajdurii unde nu poti sa stai de mirossss!!!!
niciunul din satele din jur nu vin cu asemenea jigniri la adresa locuitorilor lor de ziua lor!!!!
si la bilci e mai frumos!!!
nu degeaba se spune ca ai sau nu cei 7 ani deacasa!
oribil ce se afla in parcul dendrologic cu mancare servita la grajdurile cailor de langa spitalul din carei!!!!

de Oliver la 10 august 2013 - 08:37

mie-mi place totul asa cum este, numai sa fie curent…

de Ocean la 10 august 2013 - 14:56

Frumos D-mn Primar, avem toate sansele sa mai scapam de o suma frumusica de bani. Aici nu vorbim de bani tai D-mn Primar, ci banuti nostri adica a contribuabililor. Spor la inparteala. Dar stau si ma intreb? Nu se va termina aceste sifonari nici o data. Eu cred ca Gigi sta nevinovat unde e. Sau poate iti rezerva locul. Nu stim nici o data ce ne aduce viitorul.

de O Careianca la 10 august 2013 - 22:30

Foarte urat fata de ceilalti ani,cum adica sa renunte la serviciile celor ce comercializau obiecte artizanale? Si daca vrem sa cumparam ceva ca amintire ce luam? Un mic? O bere? …Slab de tot !!! Anul acesta ne-am facut de ras,cred ca mai frumos a fost la zilele de la sate.

Lasati un comentariu