Hoţ de biciclete prins la Carei

• publicat la: 30 septembrie 2013
Hoţ de biciclete prins la Carei

In  data de 29.09.2013, orele 10:45, la intersecția străzilor Mileniului cu str.I.Slavici din mun.Satu Mare, B.  Anton, de 62 ani, din Satu Mare, pensionar, conducând motociclul, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat  de 49 ani, din Satu Mare, intrând in coliziune cu acesta.

            In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a mopedistului .

            Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.                     

            Polițiștii  Biroului Rutier Carei l-au depistat în trafic pe E. ANDREI, de 22 ani, domiciliat în Domanesti, care conducea pe str. Principala din loc. Domanesti un tractor marca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.      Conducatorul auto este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere.             

             În  data de 29.09.2013, orele 19:30, pe str.Principala din loc.Dorolt, V. Ovidiu, de 33 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Audi a accidentat mortal un bărbat  de 66 ani, pensionar, din loc.Dorolt, care deplasându-se pe bicicleta în aceeași direcție de mers nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

            Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.                           


In  data de 29.09 2013,ora 22,30, patrula de siguranță publică formată dintr-un polițist  din cadrul Biroului Ordine Publica Urban al Politiei Carei  și un jandarm din cadrul IJJ Satu Mare, l-a identificat pe K.Atila, de 35 ani, din Carei, care a sustras o bicicletă  din fața unui magazin alimentar din Carei.

            Prejudiciul a fost recuperat și va  fi predat părtii vătămate. Susnumitul  este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 

 

Lasati un comentariu