Urmărit internațional, identificat de polițiștii careieni

• publicat la: 1 November 2013
Urmărit internațional, identificat de polițiștii careieni

Trei tineri din Hrip, printre care și un minor de 15 ani, sunt suspectați de polițiști că au comis două tâlhării în municipiul Satu Mare, deposedând prin violențe victimele de genți și telefoane mobile. Suspecții, doi bărbați și o femeie, acostau pe stradă părțile vătămate și după ce le loveau cu pumnii, smulgeau bunurile și părăseau în fugă locația, sperând că astfel se vor putea sustrage răspunderii penale.

            Toți trei au fost însă depistați în urma anchetei desfășurate în colaborare de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și ai Postului de Poliție Păulești, beneficiindu-se în acest caz și de sprijinul de specialitate al ofițerilor S.I.P.I.

Față de Kalaman P., de 27 de ani, din Hrip, ofițerii de cercetare penală au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă . De asemenea, sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie  Andrea S., de 23 de ani, însărcinată și mamă a 3 copii, precum și V.B., de 15 ani, ce va fi supus unei expertize medico-psihiatrice.

Polițiștii au reușit să recupereze și 75% din prejudiciul cauzat de cei trei suspecți, victimele redobândindu-și astfel aproape integral bunurile ce le-au fost furate.

În cazul lui Robert K., de 23 de ani, din Lazuri, reținut joi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, tot pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, Judecătoria Satu Mare a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au  finalizat cercetările în dosarul de șantaj întocmit pe numele Dorel T., de 41 de ani, din Satu Mare, cauza fiind înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de trimitere în judecată a suspectului pentru infracțiunea comisă.

Urmărit internațional, identificat de polițiștii careieni

 Un bărbat de 32 de ani, din Carei, pe numele căruia autoritățile maghiare au emis mandat european de arestare, a fost identificat în urma unei acțiuni organizate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei în colaborare cu polițiști ai Biroului de Ordine Publică din Carei și ai Serviciului de Investigații Criminale I.P.J. Satu Mare.

Sandor S., dat în urmărire internațională de autoritățile maghiare pentru omor, a fost prins la Carei și încarcerat în Arestul I.P.J. Oradea în vederea derulării procedurii de extrădare.

Lasati un comentariu