Careian depistat că s-a sustras pedepsei privative de libertate

• publicat la: 28 octombrie 2020
Careian depistat că s-a sustras pedepsei privative de libertate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 27 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 27 octombrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  39 000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 14 permise de conducere.

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

 

          În timpul unei activităţi specifice organizate ieri, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat un bărbat, din Carei, urmărit pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

Astfel, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Carei, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Acesta are de executat o pedeapsă de 10 luni și 20 de zile detenţie pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  de către o persoană care nu posedă permis de codnucere.

Cel în cauză îşi va executa pedeapsa în Penitenciarul Satu Mare.

Lasati un comentariu