Seara de operetă

• publicat la: 16 decembrie 2013
Seara de operetă

A doua săptămână din cadrul Festivalului Magia Crăciunului a debutat luni, 16 decembrie 2013 de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi cu o elegantă seară de Gală de operetă în interpretarea grupului „Lirica” din Cluj Napoca şi colaboratori ai Operei Naţionale din Cluj Napoca, Budapesta şi Düsseldorf.

Soliştii Stefan Korch, Marius Sâmpelean, Tiberiu Simu, Oana Trâmbițaș,  Kati Kolcsár acompaniaţi de pianistul  Péter Kolcsár şi maestrul Constantin Nica au oferit o seară minunată careienilor prezenţi în număr mare în Sala Cavalerilor.

Timp de aproape o oră jumate au interpretat cunoscute şlagăre de operată, canţonete şi musicaluri totul terminându-se cu un minunat buchet de colinde şi cântece de Crăciun în interpretare originală, alături de celebrul „O sole mio”.

Spectatorii i-au aplaudat minute bune la final, în semn de apreciere,  artiştii revenind la două bis-uri, urându-le un An Nou Minunat şi Sărbatori Fericite şi promiţând să revină cât mai curând în locul de care au prins drag.

Lasati un comentariu