Pregătiri pentru alegerile europarlamentare.Vor rămâne la Carei mai mulţi votanţi decât locuitori?

• publicat la: 16 februarie 2014
Pregătiri pentru alegerile europarlamentare.Vor rămâne la Carei mai mulţi votanţi decât  locuitori?

 

Prefectul Eugeniu Avram a convocat în data de 14 februarie 2014, ora 10,00, în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean, primarii şi secretarii unităţilor administrativ – teritoriale, conducătorii serviciilor publice deconcentrate şi persoanele împuternicite pentru gestionarea registrelor electorale din primării,în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014.

Cu această ocazie, preşedintele secţiei penale a Tribunalului Satu Mare, judecătorul Mihai Ciorcaş, a prezentat noile coduri în materie penală, instituţii noi şi efecte.

Totodată, directorul filialei Nord – Vest Cluj  a Autorităţii Electorale Permanente, Oana Tuluc, a prezentat noutăţile legislative privind Registrul Electoral şi aplicaţii practice.

Prefectul a recomandat tuturor primarilor şi secretarilor să ia act de noile modificări, mai ales cele referitoare a executarea unor pedepse în folosul comunităţii şi să asigure de îndată, atunci când instanţele de judecată vor solicita, informaţiile cuvenite în materia executării pedepselor menţionate.

Speram ca si UAT Carei sa ia act  de aceste modificari iar in privinta procesului electoral sa se tina seama de numarul real de cetateni cu drept de vot din aceasta circumscriptie.

În urma recensământului din 2011 si a rezultatelor oficiale comunicate,populaţia municipiului Carei se ridică la 21.112 locuitori.

În mod cu totul surprinzător,statistica alegătorilor înscrişi în baza de date a Evidenţei Informatizate a Persoanelor,furnizată primăriei careiene la ultimele alegeri din 2012 , arată că există 21.367  persoane cu drept de vot !

 

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 16 februarie 2014 - 14:02

Radio Erevan răspunde întrebării Dvs.: DAAAAA! IGEN! HÁT PERSZE! YES!

de jijica la 24 februarie 2014 - 17:30

numai prin smekerii de dambovita reusesc sa castige alegerile sobolanii de la udmr carei ca daca ar fi pe adevaratele voturi si pe adevaratii alegatori ar fi la fel ca firmele sefului lor…falityeeeee

de Ocean la 24 februarie 2014 - 19:27

De ce atata agitatie. De parca nu ati sti. La Carei voteaza si nou nascuti.Dar, culmea nimeni nu este tras la raspundere. Mai rezistati Careieni. Va mai pot mintii multa vreme? Voi ce zice-ti de toate astea?

Lasati un comentariu