Bătrână muşcată de câine în Carei

• publicat la: 6 April 2014
Bătrână muşcată de câine în Carei

Poliţiştii Postului de Poliție Păulești au întocmit dosat penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, unui minor de 16 ani, din Hrip, județul Satu Mare, care în seara zilei de 02 aprilie a.c., în jurul orelor  21, oo, a pătruns în gospodăria unui localnic de unde a sustras un balot de plasă de sârmă pentru gard și un polizor unghiular pe care le-a vândut unor cetățeni din localitate.

            În timpul cercetărilor bunurile au fost identificate, recuperate în totalitate și predate părții vătămate, prejudiciul fiind apreciat la suma de 400 lei.

In data de 4 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Ordine Publică Urban Carei au fost sesizaţi telefonic, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat de 56 ani, din Carei, despre faptul că soacra sa, în vârstă de de 87 ani,  a fost muscată, de faţă, de câinele acestuia, în curtea locuintei comune unde aceaştia  domiciliază. Victima a fost transportatată cu ambulaţta la Spitalul Judetean Satu Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,neluarea de catre proprietarul cainelui sau a deţinatorului temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane,, conform art.12 alin.1 din O.G. 55/2002 R.             

            Sâmbătă, în localitatea Odoreu,  a avut loc un grav accident de circulaţie.

            Şoferul unui autoturism Dacia, în vârstă de 60 de ani, pensionar, conducând  sub influienţa băuturilor alcoolice,  pe strada Republicii din Odoreu,  nu a respectat semnificatia indicatorului ,,Oprire’’ intrand  în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani, din loc. Apa, jud. Satu Mare. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 26 de ani, pasageră in autoturismul Audi şi a şoferului autoturismului Dacia.

            În urma testării  cu aparatul etilotest,  conducătorul auto de 60 ani, avea  o imbibaţie alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat.  I s-au recoltat probe biologice de sange.                 

          In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 277 sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.637 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  94 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.400 lei.

 

Lasati un comentariu